breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

Η άποψη του πάγκου

Στη στήριξη της διοίκησης την οποία χαρακτήρισε πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα και στα πολλά προβλήματα με τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών επικεντρώθηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης. «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας, αφού μετά την ήττα από την Ιεράπετρα θα έπρεπε να κρατήσουμε ενωμένο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε όλα τα επίπεδα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο θεσσαλονικιός προπονητής και συνέχισε: «Στο σημείο αυτό οφείλω να αναφερθώ στην στήριξη της διοίκησης, κάτι που είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Υπάρχει μια υγιής κατάσταση στη ΒΕΡΟΙΑ, με την διοίκηση που αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει την δουλειά που όλοι κάνουμε, να στέκεται δίπλα μας και μαζί αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα. Εμείς μετά την ήττα από την Ιεράπετρα κλείσαμε τα αυτιά μας και προετοιμαστήκαμε όσο μας το επέτρεπαν οι συνθήκες καλύτερα για το σημερινό παιχνίδι, με αντίπαλο μια ομάδα που έχει την δική της ιστορία και διεκδικεί με όποιον τρόπο μπορεί την παραμονή της στην κατηγορία.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερο χρόνο στην κατοχή μας την μπάλα, πατούσαμε καλύτερα από την αντίπαλό μας στον αγωνιστικό χώρο, έστω κι αν δεν δημιουργήσαμε τις ανάλογες με την αγωνιστική μας εικόνα ευκαιρίες.

Παρότι είχαμε καλύτερη, από την αντίπαλό μας εικόνα δεχθήκαμε γκολ και αυτό όχι μόνο δεν μας απογοήτευσε αλλά πείσμωσε περισσότερο τους παίκτες μας, που κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι και πάλι στα ίσα και να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με καλύτερη ψυχολογία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, παρότι κάποιοι από αυτούς δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, έκαναν κατάθεση ψυχής στο σημερινό παιχνίδι, έστω κι αν δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν.

Διατηρήσαμε τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας ότι η Καλαμάτα όσο περνάει ο χρόνος και το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε θα ρίσκαρε περισσότερο, αφού μόνο η νίκη την ενδιέφερε.

'Ηρθε η αποβολή και εμείς ρίξαμε στο παιχνίδι όποιον παίκτη θα μπορούσε να μας βοηθήσει για να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που όλοι είδατε δίχως όμως να καταφέρουμε να τις αξιοποιήσουμε και να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο την δεύτερη θέση.

Αυτό που θα προσθέσω είναι ότι είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Σε ένα ακόμη παιχνίδι και σε μια πολύ δύσκολη έδρα έκαναν κατάθεση ψυχής. Αν δείχναμε σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο πάθος θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίζαμε κανένα απολύτως πρόβλημα είτε αγωνιζόμασταν εκτός, είτε εντός έδρας.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια. Θεωρώ ότι το τελευταίο διάστημα με την ποιοτική δουλειά που κάνουμε στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά».

Και στο σημείο αυτό αναφέρθηκε και στον στόχο της ομάδας, που παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί παραμένει ο ίδιος: Η άνοδος της ΒΕΡΟΙΑΣ στην SuperLeague 2. Βέβαια όταν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας, προφανώς δεν γνώριζε ακόμη τα νέα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί με την χρησιμοποίηση του τιμωρημένου Μαραγκού. Ο μηδενισμός και η αφαίρεση βαθμών εφόσον ισχύσουν, αφαιρούν κάθε πιθανότητα από την ΒΕΡΟΙΑ να διεκδικήσει φέτος την άνοδό της στην πιο πάνω κατηγορία, πέρα από το ότι εκθέτει τους υπεύθυνους.

Κλείνοντας λοιπόν τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα και αναφερόμαστε στον στόχο της ομάδας ο Κώστας Γεωργιάδης είπε: «Σεβόμενοι την ιστορία μας, τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, θα δώσουμε την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι, είτε είμαστε μέσα στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, είτε όχι».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής