breaking news Νέο

Πάει για.. Μάϊο!

Πάει για.. Μάϊο!

Τη μία ο βροχερός καιρός την 25η Νοεμβρίου 2019, την άλλη ο Κορονοϊός τώρα, συνέβαλλαν στο να οδηγηθεί για δεύτερη φορά σε αναβολή ο φιλικός αγώνας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ανάμεσα στον Πιερικό και τον ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια (φωτό) στην Κατερίνη. Ο εν λόγω αγώνας επρόκειτο να δοθεί για να τιμηθεί ο Πόλυς Φουλίδης, ο οποίος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους, ίσως και ο καλύτερος, ποδοσφαιριστές που έβγαλε το ποδόσφαιρο της Πιερίας και συνάμα μεταξύ τω καλύτερων μεσοεπιθετικών που αναδείχθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η νέα αναβολή που προέκυψε και πάλι στο  ματς αυτό, μιας και προγραμματιζόταν να δοθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα, αλλά με την “εισβολή” του Κορονοϊού στη χώρα μας, την εξάπλωση του και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διασποράς του, “υποχρέωσε” τον Νίκο Καλαμπάκα, πρόεδρο του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού και του ομολογου του της Βέροιας Τάκη Παπατζίκου να έχουν χθες το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους, στην οποία και τελικά οι δυο Βετεράνοι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν η πραγματοποίηση του να πάει για... μήνα Μάϊο - αν βέβαια και μέχρι τότε δεν έχουμε επέκταση της πανδημίας.

Πρωτοβουλία

Παράλληλα, ο Τάκης Παπατζίκος, όπως έγινε γνωστό, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, όπως έρθει σε προσωπική επαφή με μια πλειάδα παλαιμάχων παικτών της Βέροιας, με επιδίωξη να τους φέρει κοντά στον “κυανέρυθρο” σύλλογο και να γίνουν ενεργά μέλη του, παίρνοντας μέρος σε εκδηλώσεις του! Πιο συγκεκριμένα με τους: Παγγούρα, Παρίζα, Κατσαβό, Χατζηαντωνίου, Σολάκη, Λιόλιο, Παπαδόπουλο Λ., Τσαλουχίδη, Σαμαρά Β., Κ. Βιόπουλο, Καραγκιοζόπουλο, Μουσούρη, Κ. Χαραλαμπίδη, ενω σ’ οτι αφορά τον Σκοπιανό Βάντσο Σπασόφσκι, υπήρξε εδώ και πολυ καιρό προσπάθεια από μέρους του “πασαρέλα” να έρθει σε επαφή μαζί του, πλην όμως επι ματαίω.

 

Ανταπόδοση των φιλικών με Καβάλα,

Πανσερραϊκό και Καρδίτσα

Ακόμα, η διοίκηση του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια έχει να σκεφθεί και την πραγματοποίηση τριών φιλικών παιχνιδιών μέσα στο απώτερο διάστημα.

Τα φιλικά αυτά έχουν να κάνουν με την Καβάλα, τον Πανσερραϊκό και την Καρδίτσα και τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της ανταπόδοσης από πλευράς Βέροιας με πιθανότερα γήπεδα τέλεσης τους το Δημοτικό Στάδιο της πόλης και το γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Νέας Νικομήδειας.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής