breaking news Νέο

Κορονοϊός : Γραμμή ψυχολογικής στήριξης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κορονοϊός : Γραμμή ψυχολογικής στήριξης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από χθες Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ξεκίνησε η λειτουργία της Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που θα παρέχει δωρεάν ατομική συμβουλευτική, ψυχοκοινωνική στήριξη και ενδυνάμωση από ειδικούς επιστήμονες, για όποιον πολίτη το έχει ανάγκη. Καλέστε ανώνυμα, από την ασφάλεια του σπιτιού σας, ζητήστε βοήθεια, συζητήστε τους φόβους και τις ανησυχίες σας, σε σχέση με τον κορονοϊό και όλες τις προεκτάσεις της πανδημίας και της έκτακτης κατάστασης. Η τηλεφωνική γραμμή 2313004800 είναι στη διάθεση των πολιτών, δωρεάν, καθημερινά από τις ώρες 07:00 μέχρι 23:00. Γιατί η ψυχική μας υγεία είναι τόσο σημαντική όσο και η σωματική.


-ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ
Σχετικά με το παραπάνω θέμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης δήλωσε:
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέτει από σήμερα σε λειτουργία, δωρεάν για όλους τους πολίτες, μια τηλεφωνική γραμμή για ατομική συμβουλευτική, ψυχοκοινωνική στήριξη και ενδυνάμωση, σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού και τις προεκτάσεις της, με την έκτακτη κατάσταση και τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μας. Η τηλεφωνική γραμμή 2313004800 είναι ΔΩΡΕΑΝ, είναι στη διάθεση όλων όσων έχουν ανάγκη και βεβαίως είναι στη διάθεση και των πολιτών της Ημαθίας.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και για αυτή την πρωτοβουλία και για όλες τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας, Από την πλευρά μας, ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε σε συνεχή εγρήγορση και ακολουθούμε έγκαιρα και πιστά όλες τις οδηγίες που μας δίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Το τόνισα και το επαναλαμβάνω. Για εμάς, οι πολίτες, η ασφάλεια και η υγεία τους, είναι κύρια προτεραιότητα και πάνω από όλα. Κι αυτή την κρίση θα την παλέψουμε μαζί κι αυτή τη μάχη τη δίνουμε ΜΑΖΙ. Κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος, είμαστε εδώ και είμαστε έμπρακτα στη διάθεση όλων, Είμαστε ΜΠΡΟΣΤΑ και θα νικήσουμε ΞΑΝΑ.»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής