breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Όλα τα είχαμε αυτές τις μέρες, ο ...Κασιδιάρης μας έλειπε. Την έκανε με...ελαφρά ο ναζισταράς, από τον αρχιναζισταρά Μιχαλιολιάκο και κάνει, λέει, άκουσον, άκουσον, νέο κόμμα. Το ζήτημα είναι ότι τους έχουν ακόμη όξω, αντί να σαπίσουν στα κελιά για την εγκληματική οργάνωση που συνέστησαν, οι απόγονοι των  ηττημένων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες.

 

Φεύγουμε από τους επιγόνους των ταγμάτων ασφαλείας και επανερχόμαστε στη χιουμοριστική μας διάθεση, συναγωνιστές και συναγωνίστριες.

 

Τελικά, τέλειο υγειονομικό σύστημα μόνο στη Ρωσία θα βρει κανείς. Πας με καμιά κορονοκόρη και σου φεύγει η κόρη του ματιού, αφού έρχεται να σου πάρει την πίεση η άλλη με τα...εσώρουχα κάτι από τη χάρτινη στολή της.

 

Μετά πώς να μη χτυπήσεις 20 με 11 και να σου ρίχνουν αβέρτα διουρητικά, για να την κατεβάσεις, την πίεση λέμε.

 

Αν και φρεσκοπαντρεμένος με το Τζενάκι των 55 Μαΐων, ο Κικίλιας σίγουρα θα μπορούσε να μας κάνει μια τέτοια εισαγωγή αδελφών νοσοκόμων από τη Ρωσία, αν και προτιμότερο θα ήταν από Τσεχία, που βγάζει αστέρια. 

 

Να μην πούμε για τη Σλοβενία, με τη Μελάνια Τραμπ, που πριν γνωρίσει το Ντόναλντ ήταν μοντέλο τοπ λέμεεεε.

 

Τι γίνεται ρε εκεί στη Σμύρνη; Παίζουν οι χοτζάδες από το μιναρέ το Μπέλα Τσάο. 

 

Κάτι τέτοια τους έκαναν και τους Ρωμιούς και γράφτηκε το 

«Σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί
Αργά σαν σουρουπώνει
Κι όταν θα πει το μπιρ Αλλάχ
μπιρ Αλλάχ το στήθος μου ματώνει»

 

Συνάντηση της προέδρου Κατερίνας με τον Αλέξη Τσίπρα. Τι δήλωσε η κυρία Σακελλαροπούλου; «Κοινός στόχος μας η ευημερία των Ελλήνων». Έχει δίκαιο. Στόχος της είναι όλοι οι Έλληνες να παίρνουν τριάντα χιλιάρικα το μήνα, όσα παίρνει και η ίδια.

 

Και του Αλέξη, όπως μας είπε στη Σαλονίκη, να παίρνει ο Χασάν από τη Ροδόπη, μέχρι το Σήφακα από το Ρέθυμνο, 7 χιλιάρικα το μήνα.

 

Δεν μπορούμε να πούμε, οι πολιτικοί μας ταγοί μόνο για το καλό μας νοιάζονται. Σκέφτονται βέβαια ότι, αν πιάσουμε τόσα χρήματα μηνιάτικο, δεν θα ξέρουμε που να τα φάμε, οπότε μας αφήνουν να σκληραγωγηθούμε με τα συσσίτια και την ξηρά τροφή των ΤΕΒΑ.

 

Τέτοια μας κάνουν και αναπολούμε τη...δημοκρατία του Στάλιν στη Σοβιετική Ένωση. Όταν και ο λαός έτρωγε πέτρες, μαζί με τον πατερούλη, την περίοδο της μεγάλης πείνας.

 

Ναι ρε, αυτοί ήταν ηγέτες που νοιάζονται για τους προλεταρίους. Και αν βαριόταν να κάθονταν, τους έστελνε και μια βόλτα δύο δεκαετιών στα γκούλαγκ στη Σιβηρία, για να σπάσουν τη μονοτονία τους.

 

Ναι συντρόφισσες και σύντροφοι, τέτοιο πολιτισμό έτρωγαν στην ΕΣΣΔ και όλοι ήξεραν από έξω κλασική μουσική. Αλλιώς ήξεραν το....μέλλον τους.

 

Διότι ο πολιτισμός δεν είναι φρου φρου και αρώματα, έτσι; Θέλει θυσίες. Και προφανώς καλοβολεμένα οπίσθια. Με λαμβάνετε, νομίζω. Ναι, γεια.


Ρωσίδα νοσηλεύτρια-εσώρουχα
Μπαλατσινού-Κικίλιας
Ντ.Τραμπ-Μελάνια Τραμπ
Τσίπρας-Σακελλαροπούλου
Στάλιν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής