breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Εταιρεία έβγαλε τσίχλα για gamers που τους κρατά συγκεντρωμένους

Η εταιρεία-κολοσσός Razer, που ασχολείται εδώ και δεκαετίες με τον μαγικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, έβγαλε τσίχλα, που κρατά τους gamers συγκεντρωμένους στο παιχνίδι.

Μόλις πριν από έναν χρόνο, δε, τον περασμένο Ιούνιο για την ακρίβεια, είχε κυκλοφορήσει το δικό της energy drink.

Η τσίχλα λέγεται ''Respawn By 5'' και σύμφωνα με την εταιρεία είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες B και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, και βοηθά, έτσι, τους gamers να αυτοσυγκεντρωθούν καλύτερα και να βελτιώσουν τους χρόνους αντίδρασής τους.

Το σλόγκαν, τώρα, για το λανσάρισμα της τσίχλας είναι: «Μάσησε. Συγκεντρώσου. Κέρδισε».

Οι τσίχλες είναι διαθέσιμες στο επίσημο σάιτ της Razer σε πακέτα των 10, με 150 τεμάχια σύνολο, στην τιμή των 27,99 δολαρίων και σε τρεις γεύσεις, Cool Mint, Tropical Punch και Pomegranate Watermelon.

Φούσκες, άραγε, να κάνουν;

*****

• Ορειβάτης συλλαμβάνεται ενώ σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστη στο Παρίσι

Ένας ατρόμητος Πολωνός ορειβάτης συνελήφθη γιατί προσπάθησε να αναρριχηθεί χωρίς άδεια και χωρίς μέσα προστασίας στον πύργο Montparnasse, στο κέντρο του Παρισιού.

Οι περαστικοί τράβηξαν βίντεο από το ανδραγάθημα του τρελαμένου Μαρτσίν Μπανό, που άρχισε να σκαρφαλώνει τον 210 μέτρων ουρανοξύστη.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le figaro», ο ορειβάτης επιχείρησε την αναρρίχηση χωρίς προστατευτικά μέσα και οι διασώστες κατέβηκαν με σκοινιά δίπλα του, στο μέσο της ανόδου.

Μεταξύ εκείνων που βιντεοσκόπησαν τον Πολωνό παράτολμο αναρριχητή ήταν και ο κασκαντέρ φίλος του, Νίκο Ματιέ, που ανέβαζε στο Instagram βίντεο από την προετοιμασία του επικίνδυνου εγχειρήματος.

Τελικά, ο ατρόμητος ορειβάτης μπήκε στο εσωτερικό του ουρανοξύστη με τη βοήθεια των διασωστών, όπου και συνελήφθη.

*****

• Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τεράστιο κύμα έστειλε μια σανίδα του σερφ από τη Χαβάη… στις Φιλιππίνες

Όταν ο σέρφερ μεγάλων κυμάτων, Νταγκ Φάλτερ, έχασε τη σανίδα του ενώ έκανε σερφ στη Χαβάη, ήλπιζε ότι κάποιος ντόπιος ψαράς θα την έβρισκε και θα τη μάζευε. Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί, ήταν ότι η σανίδα του θα εντοπιζόταν περισσότερα από… 8.000 χιλιόμετρα μακριά, στις νότιες Φιλιππίνες!

Κι όμως, πάνω από δύο χρόνια αφού είδε τη μπλε, ειδικά κατασκευασμένη για εκείνον, σανίδα του να εξαφανίζεται σε ένα τεράστιο κύμα της Γουαϊμέα Μπέι, ο Φάλτερ ενημερώθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα ότι εντοπίστηκε κοντά στο απομονωμένο νησί Σαρανγκάνι.

Και ο νέος της ιδιοκτήτης – ένας δάσκαλος δημοτικού και επίδοξος σέρφερ, εν ονόματι Τζιοβάνε Μπρανζουέλα – ήταν πρόθυμος να του την επιστρέψει.

«Όταν την είδα σε φωτογραφία, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σχεδόν νόμισα ότι ήταν αστείο», δήλωσε στον Guardian ο 35χρονος Φάλτερ. «Ήμουν σίγουρος ότι η σανίδα είχε χαθεί για πάντα».

Ο Μπρανζουέλα, ο οποίος αγόρασε την εξαιρετικά φθαρμένη σανίδα από τον γείτονά του μερικούς μήνες νωρίτερα για $40, εξήγησε ότι ανακαλύφθηκε από ψαράδες να επιπλέει μεσοπέλαγα τον Αύγουστο του 2018 – έξι μήνες αφού την έχασε ο Φάλτερ.

Πίστεψαν ότι είχε πέσει από κάποιο διερχόμενο γιοτ και την πούλησαν για λίγα δολάρια στον γείτονα του Μπρανζουέλα.

Παρά το γεγονός ότι έπλεε για μήνες στον Ειρηνικό Ωκεανό, το όνομα του κατασκευαστή ήταν ακόμη ορατό στην επιφάνειά της – που πλέον είχε γίνει κίτρινη.

Περίεργος για την προέλευσή της, ο Μπρανζουέλα τον έψαξε στο Facebook και του έστειλε μια φωτογραφία της σανίδας.

Ο κατασκευαστής στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας tag τον Φάλτερ.

*****

• Ένας Αυστραλός βάζει κροκόδειλο 4 μέτρων να… «κάτσει»

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η εικόνα ενός κροκοδείλου που τους προσεγγίζει με το στόμα ανοιχτό, θα ήταν αρκετή για να τους τρομάξει για μια ζωή. Και ο φόβος τους δεν θα ήταν άδικος, αφού οι συναντήσεις ανθρώπων και κροκοδείλων, συνήθως καταλήγουν στον θάνατο.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τον Ματ Ράιτ, γνωστό και ως «δαμαστή της αυστραλιανής ενδοχώρας».

«Μείνε, κάτσε, κάτσε!», διέταξε ο Ράιτ τον κροκόδειλο, με το δυσοίωνο όνομα «Θρυμματιστής Οστών», σαν να μιλούσε σε ένα σκυλάκι.

Ο δαμαστής ζώων προσπαθούσε να καθαρίσει τα εμπόδια σε ένα μονοπάτι σε ποτάμι της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας. Η περιοχή είναι διαβόητη για τα γεμάτα κροκοδείλους ποτάμια της. Τότε εμφανίστηκε ένας κροκόδειλος που αρχικά έμοιαζε… παιχνιδιάρης.

Ο δαμαστής, ο οποίος έχει σχετική εκπομπή στην τηλεόραση, φαίνεται να προσπαθεί να διώξει το ερπετό, μήκους τεσσάρων μέτρων.

Σε βίντεο στο Instagram, ο Ράιτ βυθίζει επανειλημμένως το κεφάλι του Θρυμματιστή Οστών στο νερό, καθώς πλησιάζει τον ίδιο και τον συνάδελφό του, Τόμι.

«Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, δεν σταματάει να μας ακολουθεί», ακούγεται να λέει ο Ράιτ.

Οι δύο άντρες μοιάζουν ελαφρώς εκνευρισμένοι, καθώς διατάζουν τον κροκόδειλο να μείνει ακίνητος.


• Ορειβάτης συλλαμβάνεται ενώ σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστη στο Παρίσι
• Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τεράστιο κύμα έστειλε μια σανίδα του σερφ από τη Χαβάη… στις
• Ένας Αυστραλός βάζει κροκόδειλο 4 μέτρων να… «κάτσει»

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής