breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Η είδηση της χρονιάς, συντρόφισσες και σύντροφοι. Έρχεται η Μαρέβα στη Βέροια. Αυτά είναι μεγαλεία. Τέχνη και αγορά: Βέροια, όμορφη πόλη, ο τίτλος της εκδήλωσης.

 

Λίγο μακρύς δεν είναι; Κάτι μου θύμισε από το όνομα της παράταξης της Γεωργίας Μπατσαρά. Βέροια, πρωτεύουσα πόλη και κάτι τέτοια ωραία, πριν τις εκλογές.

 

Δεν φαντάζομαι κανένας κακεντρεχής να στηθεί έξω από τη λιμουζίνα που θα τη φέρει και της πει, «κυρία πρωθυπουργού πεινάμε, δεν έχουμε ψωμί να φάμε», όπως έκανε ο άλλος ο μπουνταλάς στον Ερντογάν και τον έστειλαν αδιάβαστο σε κανένα Καύκασο, να πίνει το τσάι του κεφιού που του έδωσε ο Ταγίπ.

 

Όχι κυρία Μαρέβα. Εμείς εδώ δεν πεινάμε. Θα το δείτε με το πόσοι και πόσες θα έρθουν δίπλα σας, να σας χαιρετήσουν, με κανένα πεσκέσι φασουλονταβά και ρεβανί, να τα δώσετε στον Κυριάκο, μαζί με κρασί ξινόμαυρο και τους χαιρετισμούς τους.

 

Καμιά πεντακοσαριά το λιγότερο θέλουν να έρθουν, αλλά ας όψεται ο άτιμος ο κορωνοϊός. Ανάμεσά τους και κάτι 90άρηδες, που ψήφιζαν δαγκωτό το συγχωρεμένο πεθερό σας, τότε που την έκανε από την Ένωση Κέντρου, στην αποστασία του 1965.

 

Μιλάμε για αναντάμ, παπαντάμ Μητσοτακικούς. Ήταν ανάμεσα στους καμιά 100αριά, που συγκεντρώθηκαν το 2015, όταν ήρθε ως υποψήφιος πρόεδρος ο Κυριάκος στην «Ελιά». Και έπεσαν τα φώτα στη Βέροια για δύο ώρες.

 

Και από τους 100αριά, φτάσαμε στους 1500 τον Ιούλιο του 2019, όταν μας ξανάρθε ο Κυριάκος και τον βγάλαμε πρωθυπουργό.

 

Ωραίες εποχές, ΟΝΝΕΔίτισσες και ΟΝΝΕδίτες από την εποχή της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, απάνω στα δέντρα να ραίνουν με ροδοπέταλα τον πρόεδρο.

 

Δεν μπορώ να πω. Όλα πάνε καλά από τότε. Αν εξαιρέσεις τον κορωνοϊό, τις επιχειρήσεις που βάρεσαν φαλιμέντο, την παραγωγή που καταστράφηκε από χαλάζια και ανεμοθύελλες, κατά τα άλλα, δόξα το Θεό.

 

Ούτε σεισμός μας χτύπησε, ούτε κανένας τυφώνας τύπου Κατρίνα.

 

Για αυτό, καλώς να μας έλθετε, Πού ξέρετε, μπορεί να μας πάρετε πίσω την κακοτυχία που μας δέρνει και μας γδέρνει. Γιατί κι άλλη φορά ήρθε ο  Κυριάκος, την περασμένη άνοιξη. Και να τα σκι στα 3-5 Πηγάδια και να οι επενδύσεις που θα έρθουν, και μετά μείναμε σπίτι, ασφαλείς, αλλά άφραγκοι Μαρέβα μουυυυυ.


Μπατσαρά
Μητσοτάκης
ρεβανί
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής