breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αγιος Γεώργιος και Καβάσιλα το απόλυτο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αγιος Γεώργιος και Καβάσιλα το απόλυτο

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και η ΑΕ Καβασίλων είναι οι δύο ομάδες των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας που πέτυχαν ισάριθμες νίκες και βρίσκονται μόνες, δίχως συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 12 βαθμούς.

Η ΑΕ Καβασίλων νίκησε εκτός έδρας με 4-2 στο γειτονικό ντέρμπι την ΑΕΚ Καμποχωρίου και διεύρυνε την διαφορά της στους πέντε βαθμούς από την Κυριακάτικη αντίπαλό της.

Ακόμη πιο σημαντική νίκη του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου επί του Άτλα Ζερβοχωρίου, καθώς η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 και κατάφερε στην επανάληψη με επίθεση διαρκείας και τρία γκολ στο τελευταίο 30λεπτο του Σαρκατζή να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη που τον οδήγησε, όπως ήδη αναφέραμε δίχως συγκάτοικο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Β' κατηγορίας ξεχωρίζει η νίκη της Πατρίδας επί του Ολυμπιακού Νάουσας με 4-1, που την έφεραν στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου, ισόβαθμη με το Ζερβοχώρι έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και 2 περισσότερους από τον Εθνικό Ραχιάς που πήρε πολύτιμη ισοπαλία εκτός έδρας με τα Λευκάδια.

Από τον Α' όμιλο ο Αρης Παλαιοχωρίου και η Α.Ε. Αλεξάνδρειας προχώρησαν με νίκη, ο πρώτος επί του Απόλλωνα Λυκογιάννης (0-2) και η δεύτερη επί της Ακαδημίας των Τρικάλων (0-4) και οι δύο εκτός έδρας και διατηρήθηκαν στην 2η και στην 3η θέση αντίστοιχα.

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές οι μοναδικές ομάδες που παραμένουν άποντες είναι η Ακαδημία Τρικάλων (Α' όμιλος) και η Δόξα Ασωμάτων (Β' όμιλος).

Το παιχνίδι Δόξας Κυψέλης με τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας δεν πραγματοποιήθηκε ενώ από τα αξιοσημείωτα του Α' ομίλου οι νίκες όλων των φιλοξενούμενων.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ -ΚΑΒΑΣΙΛΑ 1-4: Εύκολο σχετικά πέρασμα και από το γειτονικό Καμποχώρι της ΑΕ Καβάσιλας, που την κρατά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Αρη Παλαιοχωρίου.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου προηγήθηκε στο σκορ στο 15' με τον Θεοδωρόπουλο, με το Καμποχώρι να αντιδρά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 30' με γκολ του Βουλγαράκη.

Οι φιλοξενούμενοι όμως που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Θεοδωρόπουλο στο 41' του Πάτρα Κ. στο 66' και τον Πάτρα Ρ. στο 86' και πήραν μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη που τους κρατά μόνους στην πρώτη θέση.

Διαιτητής ο κ. Μελιτζανίδης (Χαλιατζούκας – Γκόγκας).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-4: Εμφανώς καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Αλεξάνδρεια δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Ακαδημία Τρικάλων στο γήπεδο του Πλατάνου.

Τα γκολ της νίκης της Αλεξάνδρειας πέτυχαν οι Αθανασιάδης δύο (17' και 49'), Βήτος (85') και Παπακωνσταντίνου (90').

Διαιτητής ο κ. Κωστούλης (Αργυρίου  - Βαλκάνος).

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 0-2: Με δύο τέρματα στο πρώτο 45λεπτο ο Αρης Παλαιοχωρίου κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λυκογιάννης και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α' ομίλου. Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των μετέπειτα νικητών στο 15' ο Χατζόπουλος και στο 35' ο Καρβούνης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Μητρόπουλος – Ντόβας).

ΛΟΥΤΡΟΣ – ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 4-0: Άνετη νίκη του Ολυμπιακού Λουτρού που επιβλήθηκε στο γήπεδό του του ΠΑΟ Παλατιτσίων, που παρατάχθηκε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, με 4-0. Τα γκολ της ομάδας του Λουτρού πέτυχαν οι Δημόπουλος 5', Τζιλόπουλος 29' και 34' ο Αναστασόπουλος Δ.Ε. Στο 52'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Γκόγκος – Γκαλαϊτζης).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-4: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με δύο τέρματα διαφορά ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου τελικά με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα για να πάρει το ντέρμπι κορυφής από τον Ατλα Ζερβοχωρίου με 2-4.

Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Συμεωνίδης και στο 31' ο Τηλκερίδης έκανε το 2-0. Στο 50' ο Απόλλων μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Ντρίζι, για να πάρει στη συνέχεια τον λόγο ο Σαρκατζής και με τρία προσωπικά του τέρματα στο 62', στο 70' και στο 90' να δώσει μια πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Ασβεστάρας – Κιρμανίδης).

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 4-1: Με τρία τέρματα στα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού η Πατρίδα νίκησε στο γήπεδό της τον Ολυμπιακό Νάουσας και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της.

Στο 20' ο Καλαϊτζίδης άνοιξε το σκορ για την Πατρίδα, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 60' με γκολ του Σαμαρά. Ο Καλαϊτζίδης όμως ξαναέδωσε προβάδισμα στο σκορ στο 70' στην ομάδα του και δέκα λεπτά αργότερα στο 80' με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 83' ο Τάνης.

Διαιτητής ο κ. Χρυσάνης (Κωστογλίδης – Μουρατίδης).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΡΑΧΙΑ 1-1: Τα Λευκάδια ήταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο σκορ στο 39' με τον Σκαρλάτο, ενώ έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Στην επανάληψη ο Εθνικός Ραχιάς αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77' σε 1-1 με τον Ορφανίδη που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Μαλούτας (Γαβράς – Σαμαράς).

ΤΡΙΛΟΦΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 1-1: Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ερμή Τριλόφου και του Αχιλλέα Νάουσας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα, για να προηγηθούν οι γηπεδούχοι με τον μόνιμο σκόρ τους Κοτσαγκόγκο στο 67'. Ο Αχιλλέας όμως με γκολ του Μπράτση στο 87' έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Παζαρτζικλής – Σιουκιούρογλου).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΣΩΜΑΤΑ 2-1: Με γκολ που πέτυχε στο 90' ο Αθανασιάδης η Α.Ε. Ποντίων πήρε τη νίκη και τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕ Ποντίων προηγήθηκε στο σκορ στο 12' με τον Σιδηρόπουλο, με την Δόξα Ασωμάτων να ισοφαρίζει στο 22' με τον Σερασκέρη.

Το νικητήριο 2-1, όπως ήδη αναφέραμε πέτυχε στο 90' ο Αθανασιάδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Ζουρνατζίδης – Χαραλαμπίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής