breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Σήμερα δεν αντέχω να μην ασχοληθώ με τον ένα και μοναδικό πρόεδρο της «Λύσης», Κυριάκο ΕΛ Βελόπουλο.

 

Μετά τα αυθεντικά χειρόγραφα του Ιησού Χριστού, τις κηραλοιφές που σκότωναν τον covid, έκοβαν το τσιγάρο, περνούσαν τους πόνους στη μέση και ίσως και λίγο πιο...κάτω, ο Κυριάκος ενδύθηκε τη στολή του Τζον Γουέιν, πήρε τα δυο εξάσφαιρα ρεβόλβερ του και τα είπε όλα χύμα και τσουβαλάτα στη Βουλή.

 

Και τι δεν ζήτησε ο Κυριάκος. Με πρώτη την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Βέβαια αυτή δεν θα γίνεται ούτε με ενέσεις, ηλεκτρικές καρέκλες και εκτελεστικά αποσπάσματα. Απλά ο δικαστής θα επιβάλλει στο μελλοθάνατο να διαβάσει όλα τα βιβλία του Κυριάκου, από το 1990 έως και σήμερα, οπότε ο θάνατος θα επέλθει εγκεφαλικά!

 

Και αυτά δεν είναι τίποτε μπροστά στη θέσπιση της πολιτοφυλακής. Να επανέλθουν τα ΤΕΑ λοιπόν και να οπλιστούν με μπρεν, τόμσον και μ1 οι πολιτοφύλακες. Και φυσικά καμιά χειροβομβίδα, όλμους, «πενηντάρια» και δε συμμαζεύεται.

 

Και άντε μετά να τολμήσουν οι κακοποιοί να μπουν στα σπίτια. Στρώνεις και στον κήπο σου νάρκες κατά προσωπικού και μόλις επιχειρήσουν να μπουν, σκάνε και τους κάνουν κομμάτια. Και αν απομείνει κανένας, του πετάς δυο τρεις χειροβομβίδες, αμολάς και πέντε έξι ριπές από το τόμσον και δεν μένει ούτε κοκκαλάκι τους.

 

Υπάρχει φυσικά μια λεπτομέρεια, που ξεχνά ο Κυριάκος και συμβαίνει στην Αμερική. Τι θα γίνει, αν οι...πολιτοφύλακες αρχίσουν και μαλώνουν μεταξύ τους και οι γείτονες ταμπουρωθούν ο ένας εναντίον του άλλου και γίνει της Χαμάς το κάγκελο.

 

Φανταστείτε δηλαδή να του την καρφώσει του Άδωνι, που του εύχεται ο Βελόπουλος, βίον..,.χασισόσπαρτο, να ντουμανιάσει τρεις μπάφους, φαρμακευτικούς φυσικά, να πάρει τα γιαταγάνια και τα καρυοφύλια από το πολεμικό μουσείο και να κάνει γιουρούσι στα γραφείο της Ελληνικής Λύσης.

 

Και τα δυο πρωτοπαλίκαρα του κυρ Γιώργη του χέρι, χέρι με τον Καρατζαφέρη, να αρχίσουν να σφάζονται, όπως τα αρνιά τη Λαμπρή. Διότι μην τον βλέπετε έτσι τον Άδωνι.

 

Μια αντριοσύνη την έχει. Διαβάζει πριν παλέψει στα μαρμαρένια αλώνια με τον παλιό του συναγωνιστή και λίγο από Θουκιδίδη, Κώστα Πλεύρη και τα απομνημονεύματα του αδερφού Στυλιανού Πατακού, ξεθάβει και το τσεκούρι που είχε ο Μάκης ο Βορίδης στην ΕΠΕΝ και τον κάνει τον Κυριάκο του αλατιού.

 

Βέβαια, όσες πληγές και να έχει ο Κυριάκος, είναι σίγουρος ότι με τις κηραλοιφές του θα γίνει περδίκι. Δια πάσαν νόσον και μαλ@κι@ν λέμεεεεεε.


Βελόπουλος
βίλα
κλέφτες και αρματολοί
Γεωργιάδης-Βελόπουλος
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής