breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

Φλόριντα: Συναυλία με 18 δολάρια για εμβολιασμένους και… 999,99 για ανεμβολίαστους

 

Σε μια προσπάθεια να βεβαιωθούν ότι «το μουσικό γεγονός που διοργανώνουν θα διεξαχθεί με ασφάλεια» διοργανωτές συναυλίας στη Φλόριντα χρεώνουν τους συμμετέχοντες που έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 με εισιτήριο εισόδου στην τιμή 18 δολαρίων και όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο στην τιμή των 999,99 δολαρίων.

Η πανκ συναυλία, που προγραμματίζεται για τις 26 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, διοργανώνεται από τον Πολ Γουίλιαμς της Leadfoot Productions.

«Προσπαθούμε απλώς να κάνουμε μια συναυλία με ασφάλεια. Και πρέπει να βγουν έξω και να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους και την κοινότητά τους» δήλωσε ο Πολ Γουίλιαμς σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό WFTS.

«Ήθελα επίσης να δώσω ένα κίνητρο να εμβολιαστούν, όσοι αμφιταλαντεύονται. Ήθελα να ωθήσω τα παιδιά που θέλουν να πάνε σε συναυλίες, να βγουν έξω και να κάνουν το εμβόλιο». Παρ’ όλο που κανένας δεν είχε αγοράσει το εισιτήριο των 999,99 δολαρίων, έως την ημέρα προβολής του ρεπορτάζ, ο Γουίλιαμς εξασφάλισε ότι οι μη εμβολιασμένοι θεατές θα εξακολουθούν να «αντιμετωπίζονται όπως όλοι οι άλλοι».

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις ισχυρίστηκε αρχικά: «Στη Φλόριντα, η προσωπική σας επιλογή σχετικά με τους εμβολιασμούς θα προστατευτεί και καμία επιχείρηση ή κυβερνητικός φορέας δεν θα μπορεί να σας αρνηθεί τις υπηρεσίες βάσει της απόφασής σας».

*****

Διακινητής σκόρπισε χασίς από σκεπή, ο κόσμος έτρεχε να προλάβει

 

Ένας 29χρονος διακινητής ναρκωτικών κανόνισε μια «δουλειά» στη στεγή κτιρίου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, κατά τις 11:15 το βράδυ της 1ης Ιουνίου.

Μόνο που η αγοραπωλησία μαριχουάνας δεν πήγε ως όφειλε, όταν και άρχισαν οι περιπέτειες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τμήματος της Νέας Υόρκης την Τρίτη, οι αγοραστές είχαν στήσει καρτέρι στον διακινητή και με την απειλή όπλου προσπάθησαν να του αποσπάσουν τη σακούλα με το χασίς.

Εκείνος πέταξε τη σακούλα από τη στέγη, γεγονός που λειτούργησε ως θείο δώρο για κάποιους από τους περαστικούς.

Οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν από την αποτυχημένη αυτή αγορά χασίς, σύμφωνα ωστόσο με την αστυνομία, κερδισμένος βγήκε ο κόσμος, ο οποίος «συνωστίστηκε για να πάρει ό,τι μπορούσε από τη δωρεάν μαριχουάνα».

Όσο για τον διακινητή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μελανιές στο σώμα και το πρόσωπο.

*****

Σχολείο συμβούλεψε μαμά να πάρει το έξυπνο παιδί της και να φύγει

 

Βρες ένα καλύτερο σχολείο για τον γιο σου, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ένας καθηγητής προβληματικού σχολείου στο Κουίνς της Νέας Υόρκης σε μια μητέρα μαθητή που τα παίρνει τα γράμματα.

Η Keisha Ellis πήγε να ρωτήσει τι να κάνει για να βελτιωθούν οι ακαδημαϊκές επιδόσεις του 11χρονου γιου της: «Είναι τρομακτικό να το ακούς αυτό από έναν καθηγητή που σου μιλάει για τον γιο σου», δήλωσε συγκλονισμένη στη New York Post, «δεν μου είπαν πως θα δουλέψουν μαζί του ή θα προσπαθήσουν να του μιλήσουν, μου είπαν απλά να φύγουμε».

«Βρες ένα καλυτερο σχολείο για τον γιο σου»

Η Ellis ανησυχεί πως ο 11χρονος θα αποτύχει στο όνειρο που έχει να γίνει δικηγόρος αν παραμείνει σε αυτό το σχολείο, όπου το 70% των μαθητών δεν περνούν ούτε τις απολυτήριες εξετάσεις στη γλώσσα.

«Μου είπαν πως είναι καλός μαθητής, έξυπνος μαθητής. Αλλά μου είπαν επίσης πως το σχολείο δεν είναι ανταγωνιστικό, κι έτσι θα μείνει κι αυτός πίσω, όπως τα υπόλοιπα παιδιά».

Το σχολείο έχει κυρίως μη προνομιούχους αφροαμερικανούς μαθητές και μάλλον όλοι οι γονείς παίρνουν το μήνυμα, καθώς το ποσοστό εγγραφών έχει μειωθεί κατά 17% από το 2017 ως σήμερα.

Η Ellis είναι σε απόγνωση, καθώς δεν μπορεί να στείλει το παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο…

*****

82χρονος έφτιαξε παγκάκι για τη σύζυγό του σε 30 λεπτά, όταν ο δήμος αγνόησε το αίτημά του

 

Ένας 82χρονος στην Ισπανία, ο Μανουέλ Σούτο, έφτιαξε μόνος του παγκάκι για να ξεκουράζεται η σύζυγός του κατά τη διάρκεια των καθημερινών περιπάτων τους, όταν δεν κατάφερε να πείσει τον δήμο να τοποθετήσει ένα. Η σύζυγός του, η 79χρονη Μαρία Σούτο, πάσχει από οστεοαρθρίτιδα, περπατά με μπαστούνι και η πρωινή άσκηση της είναι ολοένα και πιο δύσκολη. Όταν απέτυχαν οι προσπάθειές του να πείσει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης A Estrada να τοποθετήσει παγκάκια στη διαδρομή που ακολουθούν συνήθως, ο Μανουέλ Σούτο πήρε το ζήτημα στα χέρια του, κυριολεκτικά.

«Μου πήρε περίπου μισή ώρα να φτιάξω το παγκάκι», δήλωσε στη La Voz de Galicia. «Αγόρασα ξύλα και είχα ένα πριόνι στο σπίτι. Απλά έπρεπε να κόψω και να καρφώσω και το τελείωσαν σχεδόν αμέσως», συμπλήρωσε.

Ένας καταστηματάρχης του επέτρεψε να βάλει το παγκάκι έξω από το μαγαζί του και ο 82χρονος το τοποθέτησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ως έκπληξη για τη σύζυγό του.

«Όταν το είδε ενθουσιάστηκε. Πήρα ένα φιλί και μια αγκαλιά», δήλωσε στη διαδικτυακή εφημερίδα Nius.

θρώπους.

Ο 82χρονος αστειεύτηκε ότι μπορεί η πράξη του να έχει συνέπειες. «Αν πάω στη φυλακή, κάποιος θα πρέπει να μου φέρει καπνό», δήλωσε. Πάντως, μέχρι στιγμής η μόνη «συνέπεια» είναι τα αιτήματα που δέχεται και για άλλα παγκάκια.


Διακινητής σκόρπισε χασίς από σκεπή, ο κόσμος έτρεχε να προλάβει
Σχολείο συμβούλεψε μαμά να πάρει το έξυπνο παιδί της και να φύγει
82χρονος έφτιαξε παγκάκι για τη σύζυγό του σε 30 λεπτά, όταν ο δήμος αγνόησε το αίτημά του

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής