breaking news Νέο

Με λαμπρότητα εορτάζει η Βέροια τον ιδρυτή της τοπικής Εκκλησίας, Απόστολο των Εθνών Παύλο. Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.

  • Με λαμπρότητα εορτάζει η Βέροια τον ιδρυτή της τοπικής Εκκλησίας, Απόστολο των Εθνών Παύλο. Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.
  • Με λαμπρότητα εορτάζει η Βέροια τον ιδρυτή της τοπικής Εκκλησίας, Απόστολο των Εθνών Παύλο. Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου το πρωί, στον πανηγυρίζοντα παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας τελέστηκε λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο οποίος χοροστάτησε και στον Όρθρο και κήρυξε και το θείο λόγο, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Άρτης κ. Καλλίνικος και ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς για την παρουσία τους.  

Στο τέλος τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Βεροίας κυρού Παύλου, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Γενικού Προξένου της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη κ. Βασιλείου - Nodar Komakhidz, του Δημάρχου της πόλεως κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και λοιπών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους πιστών.  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής