breaking news Νέο

Κωμικοτραγική η κατάσταση στην SL2. Δεν ευθύνεται η Λίγκα - Γράφει ο Νίκος Καμπούρης

Κωμικοτραγική η κατάσταση στην SL2. Δεν ευθύνεται η Λίγκα - Γράφει ο Νίκος Καμπούρης

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις συνεχείς αναβολές του πρωταθλήματος της Super League 2 - το Super μας έλλειπε τρομάρα μας - αγγίζει πλεον τα όρια του κωμικοτραγικού!!

Ομως για να είμαστε δίκαιοι. Για όλο αυτό το κομφούζιο της δεύτερης "τη τάξει" επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας, δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή, αλλά όλοι αυτοί που παίρνουν τις διάτρητες αποφάσεις για τις οποίες δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να αντιληφθεί, οτι θα ανατροπούν στην πρώτη δικαστική αίθουσα!! Αρκεί να βρεθεί αυτός που θα τις προσβάλει.

Φταίει κυρίως ο δημιουργός αυτής της νέας κατηγορίας που φτιάχνοντας την δεν φρόντισε να τη θωρακίσει, δημιουργώντας, με νομοθετικές ρυθμίσεις, ένα ξεκάθαρο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει: ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Φταίει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί όχι μόνο δεν βοηθάει στην εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά του δημιουργεί και πρόσθετα προβλήματα!!

Αν κάπου ευθύνεται και η διοργανώτρια αρχή, είναι που δεν περίμενε να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο και στη συνέχεια να προχωρήσει στην κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος και να ορίσει την πρεμιέρα. Αλλά πιεζόμενη, ίσως από την έλλειψη χρόνου και την ασυνήθιστα, για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, μεγάλη διάρκεια καλοκαιρινή προετοιμασία, βιάστηκε να ορίσει την πρώτη σέντρα, με αποτέλεσμα να εκτεθεί από τις συνεχείς αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος, επαναλαμβάνουμε δίχως να ευθύνεται η ίδια για την ιλαροτραγικη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταιους μήνες στον χώρο της Super League 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής