breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς χθες Πέμπτη, αδέρφια. Δεν μπορείς να πεις. Η Ελλάδα άνετα έχει κατακτήσει πρωτιά.

Τώρα κατά της διαφθοράς, υπέρ της, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Πρώτος πολιτικός μας, πριν περάσει στο επέκεινα, ο μεγάλος Άκης Τσοχατζόπουλος. Κατά της διαφθοράς φυσικά, αφού ο Άκης ποτέ του δεν πήρε ούτε ένα ντόλαρ, ούτε μια δραχμή ως υπουργός.

Όλα τα φράγκα τα έκανε ως μετανάστης στη Γερμανία, όπου γνώρισε και τη Γκούντρουμ, Μιλάμε για πολύ πιάτο. Και το πρωί μπετατζής στις οικοδομές. Να και κάτι οικονομίες της φράου Γκούντρουμ, έκανε ένα μικρό κομποδεματάκι και επέστρεψε, μετά τη χούντα, στην πατρίδα.

Πολιτικός μηχανικός ήταν ο σύντροφος, δεν θα δούλευε την εποχή της αντιπαροχής;

Τι να τον κάνω το μακαρίτη, που ήταν και ερωτιάρης και του την έπεσε η Βίκυ και του τα μάσησε χοντρά με τα Four Seasons στα Παρίσια και τα μέγαρα στην Ηρώδου του Αττικού.

Αυτή είναι η πάση αλήθεια για τον Άκη και όχι αυτά που είπαν οι Σημιτογιωργάκηδες, ότι έπαιρνε μίζες ως υπουργός εθνικής άμυνας.

Είχαν ρε οι Ρώσοι ντόλαρς το 2000 επί Γέλτσιν; Τότε που είχε πέσει φτώχια καταρεμένη στη Μόσχα, πριν αναλάβει ο Βλαδίμηρος.

Το πολύ, πολύ, να του έκαναν δώρο καμιά μπαμπούσκα, κανά καλάσνικοφ που κρατούσε ο Στάλιν και καθάριζε τους αντιφρονούντες.

Τι να του έδιναν. Μια φούχτα ρούβλια; Ούτε για ένα σφηνάκι βότκα δεν έφταναν.

Να αφήσουμε τον Άκη και το Μένιο με τα πάμπερς, επί Κοσκωτά, με τον τροφοδότη λογαριασμό και τα μιλιόνια τα δολάρια στην UBS και να έρθουμε στα πιο νέα.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύντροφοι. Τόσο φθόνο για τον υπουργό οικονομικών του Γιωργάκη, πουθενά στον κόσμο. Δηλαδή, επειδή το στικάκι που πήρε ήταν πακιστανικό και δεν έγραφε ότι στη λίστα Λαγκάρντ ήταν οι συγγενείς του, πρέπει να του πιούμε το αίμα;

Τι καταφέρατε. Τον στείλατε τον Κοζανίτη στο ειδικό δικαστήριο. Και την έκανε με ελαφρά. Αθώα περιστερά ο σύντροφος. Και με τη βούλα.

Όπως ο Μιχαλάκης ο Χριστοφοράκος, που τον φύλαγε η ΚΥΠ, η ΜΙΤ, η ΣΙΑ και όλες οι μυστικές υπηρεσίες του κόσμου, επί Σαμαρά, και αυτός έγινε φαντομάς και πήγε στη φράου Μέρκελ. Που μας έβαλε να πληρώσουμε και από πάνω για το σκάνδαλο της Siemens.

Στο φινάλε, τι πήραν οι πολιτικοί μας από τη Mizens; Ψιλοπράγματα. Κάτι τηλεφωνικούς πίνακες, κάτι κουζίνες εντοιχισμένες, κάτι ψυγεία με βρυσούλα για κρύο νερό και υποδοχή για παγάκια.

Πού είναι ρε το ένα δις ευρώ, χαμένοι; Ε, χαμένοι;  

 

Και μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούμε να πούμε. Τζιοβάνι Φαλκόνε ο Αλέκσης. Όλα στη φόρα. Και με εγγύηση, έτσι; Διότι αν δεν ενεχυρίαζε ο κυρ Χρήστος Καλογρίτσας τα 1.500 στρέμματα στην Ιθάκη, που έβγαζαν μέλι θυμαρίσιο και από αυτό έφαγε ο Οδυσσέας, όταν επέστρεψε στο παλάτι και τους καθάρισε όλους τους μνηστήρες, θα γίνονταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια;

Ολόκληρο Μαρινάκη έχωσε ρε για 48ωρο με τον Αλαφούζο στο κλουβί του υπουργείου για μια άδεια τηλεόρασης. 

Βέβαια ο Καλογρίτσας τελικά δεν μπόρεσε να κάνει το ΣΦΥΡΙΖΑ τσάνελε, αλλά ας όψεται η άτιμη η δεξιά. Που θα πάει, δεν θα ξανάρθει στην εξουσία; Τον Πολάκη θα κάνει υπουργό τηλεοπτικών παραγωγών και προγραμμάτων.


Τσοχατζόπουλος-Γκούντρουμ
Τσοχατζόπουλος-Σταμάτη
Κουτσόγιωργας
Λαγκάρντ-Παπακωνσταντίνου-στικάκι
Μπακογιάννη-Χριστοφοράκος
Καλογρίτσας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής