breaking news Νέο

ΕΟΣ Νάουσας : Ομιλία - Παρουσίαση του Ορειβατικού Σκι σε σχολείο της Νάουσας

  • ΕΟΣ Νάουσας : Ομιλία - Παρουσίαση του Ορειβατικού Σκι σε σχολείο της Νάουσας
  • ΕΟΣ Νάουσας : Ομιλία - Παρουσίαση του Ορειβατικού Σκι σε σχολείο της Νάουσας

Ομιλία και παρουσίαση σε τάξεις του 1ου Δημοτικού σχολείου Νάουσας του ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΎ SKI, έκανε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου ο έφορος Ορειβασίας του ΕΟΣ Νάουσας κ. Γεώργιο Καισαρίδη. 

Ο κ. Καισαρίδης μίλησε για τα βουνά που τόσο αγαπάει στα παιδιά μας, για τις δραστηριότητες που μπορούνε να κάνουνε, για τις χαρές που δίνουν αλλά και για τους κινδύνους που πρέπει να προσέχουν. Έδειξε πολλά υλικά που αφορούν το αντικείμενο και εξήγησε την χρήση τους (όπως : πομποδέκτες εντοπισμού σε περίπτωση χιονοστιβάδας "Arva" , σόντες, φώκιες, ορειβατικά Σκι, κραμπον κ. λ. π.) 

 Το βασικό σκεπτικό όμως ήταν να τροφοδοτήσει τα παιδιά με όμορφα όνειρα και σκέψεις. Μαθαίνοντας τα για τρόπους εποικοδομητικής  και ποιοτικής εκτόνωσης αλλά και εκγύμνασης.  

 Μεταφέροντας τα νοερά  εκεί, στις ψηλές περήφανες κορφές, σε αυτές που σε γεμίζουν εικόνες και συναισθήματα και από την άλλη σου διδάσκουν πόσο μικρός είσαι. 

 Ο κ. Καισαρίδης είναι διακεκριμένος αθλητής του ορειβατικού Σκι και μέλος της επιτροπής ανάπτυξης του στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης και έχει άδεια εισόδου σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Γ. Γ. Α. 

  Ο κ. Καισαρίδης ευχαριστεί το 1ο δημοτικό σχολείο για την πρόσκληση, τους δασκάλους, γυμναστές και την διεύθυνση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής