breaking news Νέο

Έλληνες εφοπλιστές : Τεράστια κέρδη από τον πόλεμο στην Ουκρανία, μηδενική φορολογία και αφορολόγητο πετρέλαιο για τα πλοία τους!

Έλληνες εφοπλιστές : Τεράστια κέρδη από τον πόλεμο στην Ουκρανία, μηδενική φορολογία και αφορολόγητο πετρέλαιο για τα πλοία τους!

Όταν ο Κώστας Καραμανλής μιλούσε στην παρέα του στου «Μπαϊρακτάρη» αναφερόμενος στους «νταβατζήδες της διαπλοκής», ήξερε καλά που αναφερόταν.

Μια ματιά στο σημερινό πόλεμο στην Ουκρανία, με τη ρωσική εισβολή και τα κανάλια, αλλά και τα media των εφοπλιστών-καναλαρχών, που κάνουν απροκάλυπτα προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, δικαιώνει τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ. Προφανώς οι εφοπλιστές μας, με την τεράστια αύξηση του ναύλου και τη μεταφορά υγροποιημένου αερίου LNG από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη, θα καταγράψουν στο «σακούλι» τους τεράστια κέρδη. Από την άλλη, το ελληνικό κράτος θα τους αποδώσει «λευκές περιστερές» στην κοινωνία, με μηδενική φορολογία, αφού όμως θα έχουν φανεί ως μεγάλοι φιλάνθρωποι της πατρίδας με τις διάφορες δωρεές τους. Και το καλύτερο; Γνωστό είναι ότι το ναυτιλιακό πετρέλαιο είναι δωρεάν. Τώρα το πώς γίνεται το λαθρεμπόριο και ο αποχρωματισμός του στις γνωστές παραλιακές γειτονιές του Πειραιά, είναι ενός αλλουνού...εφοπλιστή «ευαγγέλιο». Πού και στις δύο πλευρές του έχει το δολάριο ως Θεό!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής