breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συνεχίζεται το show με τα ΕΚΑΜ, την ΟΠΚΕ, την ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και τα ΜΑΤ για την «προστασία» της παιδοκτόνου.

Αν είχε ο Χριστοφοράκος ο Μιχαλάκης της Siemens, το ένα εκατοστό των δυνάμεων, όταν την έκανε με...ελαφρά κατά Γερμανία μεριά, να τον φυλάγουν, τώρα θα είχαμε κάτι ψιλομάθει για το σκάνδαλο της μίζας, για το οποίο αθωώθηκαν άπαντες.

Και αν ο Μιχαλάκης ο Χριστοφοράκος ήταν Τούρκος, λέτε να μην τον είχε τσιμπήσει η ΜΙΤ, σε καμιά γερμανική παμπ, την ώρα που θα απολάμβανε βουρστ με μπύρα;

Siemens, λίστα Λαγκάρντ, πάναμα papers, σκάνδαλο novartis, άπαντες αθώοι.

Και έχεις και τον Κυριάκο, να ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην ανοικοδόμηση της Μαριούπολης.

Μάλλον αφού την ανακαταλάβει πρώτα με το καλάσνικοφ και τη λόγχη εφ΄ όπλου και με τα RPG 18, ανατινάζοντας τα τεθωρακισμένα του Καντίροφ.

Δεν τα βλέπω καλά τα τάγματα του «Αζόφ». Φαντάζεστε να ακουμπήσει στη Μαριούπολη ο Κυριάκος και να πει, εύχομαι στους Ουκρανούς μαχητές, που ακόμη υπερασπίζονται την πόλη, σύντομα να νικήσουν»;

Θέμα λεπτών θα είναι να δεχτούν κανέναν υπερηχητικό πύραυλο στο κεφάλι και να γίνουν άπαντες στάχτη και...μπούρμπερη.

Πάντως, αν ξεκινήσει η ανοικοδόμηση, καλό θα είναι η Ελλάδα να αναλάβει την προμήθεια της πόλης με τηλεφωνικούς πίνακες. Ξέρει ο Κυριάκος.

Δημοσκόπηση για το ΣΚΑΙ με ένα από τα ερωτήματα να είναι, αν οι Έλληνες πιστεύουν ότι ήταν σωστή η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το 48% είπαν ότι οι ισχυρισμοί των Ρώσων έχουν βάση, αλλά οι επιχειρήσεις είναι απαράδεκτες, το 8% ότι και έχουν βάση και είναι αναγκαίες, ενώ το 30% ότι δεν έχουν βάση και είναι απαράδεκτες.

Άντε μετά να κοιμηθεί η Σία το βράδυ. Στο survivor θα τη στείλει ο Αλαφούζος, για να χαλαρώσει λίγο. Παρεμπιπτόντως; Κανένα μεγάλο site δεν έπαιξε την απάντηση αυτή. Να, μα τον Άρη Πορδοσάλτε.

Με αυτά και με τα άλλα, η Πρωταπριλιά αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, αν προσθέσεις 20 μέρες.

Και όλα αυτά ξεκίνησαν στις 15 Ιουλίου του 1965. Όταν η «αγία οικογένεια» βρισκόταν, για μια ακόμη φορά, με τη ...«σωστή πλευρά» της ιστορίας.


Χριστοφοράκος
Μαριούπολη
Καντίροφ
Κοσιώνη
survivor
αποστασία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής