breaking news Νέο

Το παραμύθι της ψυχολόγου Ευδοξίας Αδαμίδου «Η Ποντικίνα η Πικασίνα» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Βέροια

Το παραμύθι της ψυχολόγου Ευδοξίας Αδαμίδου «Η Ποντικίνα η Πικασίνα» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Βέροια

Το παραμύθι της ψυχολόγου Ευδοξίας Αδαμίδου παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στo κατάμεστο foyage της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας Να σημειώσουμε ότι η ημέρα της παρουσίασης δεν ήταν τυχαία, καθώς τιμάται στις 2/4 η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ», καθώς η ψυχολόγος – συγγραφέας, παρέχει της υπηρεσίες της εθελοντικά ως επιστημονική συνεργάτης στα μέλη του συλλόγου και τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν σε αυτόν.

Στην εκδήλωση εκτός από τη συγγραφέα μίλησαν ο διευθυντής του ΕΝΕΕΓΥΛ Κυριάκος Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» κα Έφη Καραγιάννη, ο ψυχολόγος Αθανάσιος Δάλλας, ο καθηγητής φωτογραφίας – καλλιτέχνης οπτικοακουστικών μέσων Χρήστος Μητσιάνης, η ειδική παιδαγωγός – δασκάλα Θεατρικής Αγωγής Μαρία Κυροπούλου και ο ηθοποιός – σκηνοθέτης – δάσκαλος Θεατρικής Αγωγής Πέτρος Μαλλιάρας.

Ακολούθησε η ομιλία της φιλολόγου Χαράς Σκουμποπούλου και συνεχίστηκε με την αφήγηση του παραμυθιού, από το μουσειολόγο – ξεναγό – αφηγητή, Γιώργο Αδαμίδη. Η μουσικός Ελένη Αναγνώστου με τους μαθητές της, ανάμεσα στις αφηγήσεις του παραμυθιού έδωσαν μία καλλιτεχνική νότα με αγαπημένα τραγούδια.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας η σύζυγός του  Όλγα Καλαϊτζίδου, η αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού Βεροίας Κατερίνα Γαλλίκα, ως εκπρόσωποι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό οι κυρίες Λουκία Μήτσα, Καλλιόπη Μέλλιου και Ειρήνη Αναγνώστου, η εκπρόσωπος του ΚΕΜΑΕΔ Σοφία Δαμιανίδου, συγγενείς, φίλοι, μαθητές κ.α.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής