breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι Μιχαήλ ήταν αυτός, ρε Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες, που τον έφερε ο Κυριάκος στη Βουλή;

Βγαλμένος ρε σεις από το Μιχαήλ Στρογκώφ, του Ιουλίου Βερν, πού πάλευε να ξεφύγει από τους Τατάρους,  Όχι, ο Μισέλ δεν είναι ο Μιχαήλ ο Στρογκώφ, σίγουρα.

Μας είπε ο Κυριάκος πάντως, μετά την πατάτα του και του μπουνταλά του Τασούλα, ότι δεν πειράζει, που ο Μιχαήλ ή όπως τέλος πάντως τον λένε, Αλή Μπαμπά, Γιουσούφ και δεν συμμαζεύεται, είναι λιγάκι χιτλερικός, πολεμώντας με τα τάγματα Αζόφ.

Όπως λέμε, ολίγον έγκυος ή ότι ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι, αν δοκιμάσεις μια και δυο και τρεις φορές.

Εμ, ο άλλος πάλι; Ο «Αναστάσιος»; Με την κουκούλα και την παραλλαγή μια χαρά ήταν, ως επίγονος των ηττημένων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που έλεγε και ο συναγωνιστής του ο Μιχαλολιάκος, πριν πάει στην ψειρού, για να φωνάζει εκεί τα «ζήτω η νίκη» και τα λοιπά ναζιστικά.

Διότι τα «Δόξα στην Ουκρανία» εκεί μας παραπέμπουν, ΔΑΠίτες και ΔΑΠίτισσες.  Ακούστε τον κοσμάκη, εδώ στη Βόρεια Ελλάδα.

Ολίγον SS, ολίγον οπαδός της «τελικής λύσης» των κρεματορίων για τους Εβραίους, τους τσιγγάνους, τους ψυχικά ασθενείς και τους ανάπηρους, που δολοφόνησε ο Χίτλερ, ο Χίμλερ και όλος αυτός ο εσμός του εθνικοσοσιαλισμού. 

Και μην ξεχνάτε ότι ο Βολοντιμίρ έβγαλε από τη φυλακή όλους τους εγκληματίες της Ουκρανίας, αρκεί να πολεμούσαν στο μέτωπο. Δηλαδή οι δολοφόνοι, οι βιαστές, οι παιδόφιλοι, είναι αποδεκτοί;

Θα μπορούσε ο Κασιδιάρης με το «τάγμα» του, ο Λαγός, ο Παπάς και όλο το νεοναζιστικό τσούρμο της «Χρυσής Αυγής» να πολεμήσει, εντασσόμενο στις Ένοπλές μας Δυνάμεις, σε έναν πόλεμο με τους μεμέτηδες;

Παραδεχτείτε το, ρε. Μια χαρά σας την έφερε ο Ζελένσκι. Και την προπαγάνδα του την έκανε και για την Κύπρο και την εδώ και 48 χρόνια κατοχή της από την εισβολή του «Αττίλα» τίποτε δεν είπε.

Και εσείς, μετά από τόσο χειροκρότημα, βάλατε τα χέρια σας στην κατάψυξη, για να κρυώσουν.

Στον ελληνισμό δεν του πρέπουν τέτοια καραγκιοζλίκια. Υπήρξε, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της αλήθειας και των λαών της γης.

Μακριά από Μπάιντεν, Πούτιν, Ζελένσκι και όλους όσοι τους καταστρέφουν.

Γιατί καταστροφή δεν είναι μόνο ο πόλεμος. Μα και η πείνα, οι αρρώστιες, η έλλειψη καθαρού νερού.

Εκεί, τσιμουδιά όμως ο Κυριάκος, εεεεε.


Τασούλας
Αναστάσιος
Μιχαλολιάκος
Ζελένσκι
Χρυσαυγίτες
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής