breaking news Νέο

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αλλάζουν οι ισορροπίες;

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αλλάζουν οι ισορροπίες;

Βρισκόμαστε στα μισά της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και μπορεί το μεταγραφικό παζάρι να κινείται σε χαμηλά επίπεδα, όμως αυτό δεν αποκλείει την αλλαγή του συσχετισμού της δύναμης μεταξύ ομαδων που διεκδικούν τον ίδιο στόχο, όπως μέχρι σήμερα τον ξέραμε.

Εξάλλου οι ισορροπίες των ομάδων, με εξαίρεση τις δυο πρώτες του βαθμολογικού πίνακα, την Νίκη Αγκαθιάς και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και δυο - τριών που διεκδικούν την παραμονή τους στηνκατηγορία κρέμονται από ψιλή κλωστή που μπορεί με το παραμικρό να σπάσει και να αλλάξουν.

Ετσι ακόμη και η προσθήκη ενος και μόνο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ μιας ομάδας εφόσον βέβαια αυτός μπορεί να κάνει την διαφορά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, όπως μέχρι σήμερα τα γνωρίζαμε.

Ο Κεραυνός Επισκοπής πραγματοποίησε ήδη 5 μεταγραφές προερχόμενες όλες από την ΕΠΣ Πέλλας, οι οποίες μάλιστα αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα και έδωσαν μια διαφορετική εικονα στην  ομάδα της Επισκοπής.

Το Μακροχώρι έκανε τέσσερις μεταγραφές, από τις οποιες οι δύο (Τσιφλίδης - Κουλουριώτης) προέρχονται απο την Α1 κατηγορία και από τις δυο η μία, ο Τσιφλίδης έχει δικαίωμα συμμετοχής ύστερα από δυο αγωνιστικές ενω Φωτόπουλος και Χολέβας αγωνίζονταν σε μικρότερης κατηγορίας πρωταθλήματα.

Από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου αποχώρησε ο τερματοφύλακας Κασαπίδης που μετακόμισε στον Κοπανό, πήγε όμως ο Καζεπίδης επισης αξιόλογος και έμπειρος πορτιέρο καθώς και ο Σακελλάρης που έφυγε από τον Αχιλλέα και ο Μπουρουζίδης ένας από τους πρώτους σκορερ της ΕΠΣ Πέλλας.

Από την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας αποχώρησαν ο Τσιφλίδης και ο Καλφούζος αποκτήθηκε όμως ο Τσιάμπας.

Στην δύναμη του Αρη Παλαιοχωρίου προστέθηκε ο 39χρονος Σωτήρης Γελαδάρης ενω δυο μεταγραφές πραγματοποίησε και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Τον Χρήστο Ζωγράφο απο τα Τρίκαλα και τον Καραντουλαμά.

Και έχουμε δυο ακόμη εβδομάδες μέχρι να πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής