breaking news Νέο

H Ημαθία που ΔΕΝ τιμά τον 106χρονο ήρωα του ΟΧΙ!

H Ημαθία που ΔΕΝ τιμά τον 106χρονο ήρωα του ΟΧΙ!

Στα 106 του έφτασε ο Γιάννης Κοζάρτσης, θείος του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Σοφιανίδη. Λειτουργικός σωματικά και πνευματικά ο στρατιώτης του αλβανικού πολέμου, ο οποίος υπηρέτησε με τον ήρωα Λοχία Ίτσιο στα οχυρά του Ρούπελ, ο οποίος εκτελέστηκε από τους ναζιστές, έχοντας εξαντλήσει τις 38.000 σφαίρες του πολυβόλου, το οποίο υπηρετούσε ο κ. Κοζάρτσης, «Πλησιάζει η επέτειος του ΟΧΙ. Και ο νους μου ξαναγυρίζει στο θείο Γιάννη τον Κοζάρτση. Ήρωας των οχυρών Ρούπελ,106 ετών. Παρά τις απεγνωσμένες μου προσπάθειες (πριν φύγει από τη ζωή) να τον τιμήσουμε (καλύτερα να μας τιμήσει) με την παρουσία του σε εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση, απέβησαν άκαρπες!  Σας περιμένω να σας δω να «σπρώχνεστε»  ποιος θα πάρει καλύτερη θέση για φωτογράφηση!

ΥΓ: Δεν πειράζει θείο. Σε τίμησε το χωριό σου. Σε τίμησε  ο Υπ. Εθνικής Άμυνας το 2016 ( να ‘ναι καλά ο στρατιωτικός και φίλος Σταύρος Γεωργιάδης, που ανέδειξε το θέμα). Σε τιμούμε όλοι εμείς που σε γνωρίζουμε!», αναφέρει ο κ. Σοφιανίδης.

Δεν θα έπρεπε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο κύριος Γιάννης, ο μαχητής που τιμά την Ημαθία, να είναι το τιμώμενο πρόσωπο της παρέλασης; Ο λόγος στον, εθνικά ευαίσθητο, αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής