breaking news Νέο

Με επιτυχία οι απονομές πτυχίων των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος

  • Με επιτυχία οι απονομές πτυχίων των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος
  • Με επιτυχία οι απονομές πτυχίων των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές πτυχίων των εθελοντών του τομέα υγείας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας. 

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο με τις δράσεις και το σπουδαίο έργο που επιτελούν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Βεροίας. 

Aκολούθησαν οι χαιρετισμοί της  προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ Βεροίας κ. Ευσεβείας Γκουντής - Δουλκέρογλου, του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντωνίου Αυγερινού και του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.  

Στη συνέχεια με συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η απονομή πτυχίων των Εθελοντών του Τομέα Υγείας, ενώ εκ μέρους Εθελοντών απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η κ. Άννα Κουϊκόγλου. 

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ Βεροίας απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που πρόσφερε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κατά την 25χρονη θητεία του ως Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιο Αυγερινό και στον πρώην πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βεροίας κ. Παύλο Πυρινό. 

Η εκδήλωση έκλεισε με τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγές Βεργίνας και τη Σχολική Χορωδία Βεροίας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μουσικού κ. Ελένης Αναγνώστου. 

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η Εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Βεροίας κ. Χρυσούλα Λιούλια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής