breaking news Νέο

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη η κορυφή

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη η κορυφή

Εύκολα η Νίκη Αγκαθιάς πολυ πιο δυσκολα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας προχώρησαν με νίκη επι του Ατρόμητου Διαβατού 11-1 και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας 0-1 αντίστοιχα με αποτελεσμα να διατηρηθεί η μεταξύ τους διαφορά των τριών βαθμών.

Αντίθετα είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης δίχως αγώνα καθώς αντιμετωπιζε βάσει προγράμματος την Δόξα Λιανοβεργίου που οπως είναι γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Στην τελευταία θέση της τετράδας των πλεϊ αουτ παρέμεινε ο Διαβατός που όπως ήδη αναφέραμε εχασε από την πρωτοπόρο Νίκη Αγκαθιάς, με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που ηττήθηκε στο γειτονικό ντέρμπι απο τη ΑΕ Χαρίεσσας να παραμένει επίσης καθηλωμένος στην 13η θεση.

Βαθμολογική ανάσα για την Επισκοπή που για μια ακόμη φορά εκμεταλλεύθηκε τον έξτρα χρόνο του αγώνα και στο 4ο λεπτο των καθυστερήσεων νίκησε τον ΓΑΣ Κοπανού και έφθασε τους 20 βαθμούς όπως και για την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας που επιβλήθηκε 2-0 στο γήπεδό της της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου.

Τέλος ο αγώνας Παλαιοχωρίου - Αχιλλέας Νάουσας έληξε ισόπαλος δίχως σκορ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής