breaking news Νέο

Συγκίνησε το κοινό η γιορτή του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας - Αρωγός στην εκδήλωση ο Σταμάτης Γονίδης

  • Συγκίνησε το κοινό η γιορτή του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας  - Αρωγός στην εκδήλωση ο Σταμάτης Γονίδης
  • Συγκίνησε το κοινό η γιορτή του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας  - Αρωγός στην εκδήλωση ο Σταμάτης Γονίδης
  • Συγκίνησε το κοινό η γιορτή του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας  - Αρωγός στην εκδήλωση ο Σταμάτης Γονίδης

Μοναδικές στιγμές και μεγάλη συγκίνηση προσέφερε στο κοινό, η πολύ όμορφη γιορτή, που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Δεκέμβρη και έχει  απώτερο στόχο την κοινωνικοποίηση των ατόμων αυτών.

Το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου ο Χώρος Τεχνών άνοιξε την …αγκαλιά του και υποδέχθηκε τα παιδιά της Μέριμνας στην ετήσια γιορτή τους. Με ιδιαίτερα περηφάνια το κοινό παρακολούθησε το θεατρικό δρώμενο «Ο κόσμος κάτω απ’ το κρεβάτι», βασισμένο στο βιβλίο της Αρμένισσας Μαριάννας Μακαριάν, με πρωταγωνιστές - ηθοποιούς τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ, σε συνεργασία με ηθοποιούς του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τραγούδια που ερμήνευσαν η Σχολική Χορωδία Βέροιας μαζί με τα παιδιά της Μέριμνας, υπό τη διεύθυνση της μουσικού Ελένης Αναγνώστου.  Στην υπέροχη αυτή καλλιτεχνική συνάντηση, αρωγός της μουσικής δράσης ήταν μια διαχρονική μορφή του ελληνικού τραγουδιού, ο Σταμάτης Γονίδης, ένας πολυδιάστατος άνθρωπος που με την ευγένεια και την ευαισθησία του «αγκάλιασε» τα παιδιά της Μέριμνας και …χάρισαν όλοι μαζί στο κοινό μελωδικές στιγμές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς της Εθελόντριας Διευθύντριας του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνας Δαμιανίδου και του Επιστημονικού  Διευθυντή του ΚΕΜΑΕΔ Ιατρού Γιώργου Τσαλέρα, οι οποίοι υπογράμμισαν πως η συνεργασία και η συνύπαρξη πραγματώνουν μικρά θαύματα και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη, Νίκη Καρατζιούλα, που διάβασε το μήνυμά του, ο εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Δημήτρης Πυρινός, η συγγραφέας του βιβλίου Μαριάννα Μακαριάν και πολύς κόσμος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής