breaking news Νέο

Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Καρανικόλα στο www.imerisia-ver.gr : «Μόνος μου στόχος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Νάουσα»

  • Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Καρανικόλα στο www.imerisia-ver.gr : «Μόνος μου στόχος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Νάουσα»
  • Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Καρανικόλα στο www.imerisia-ver.gr : «Μόνος μου στόχος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Νάουσα»
  • Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Καρανικόλα στο www.imerisia-ver.gr : «Μόνος μου στόχος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Νάουσα»

Το δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, φιλοξένησαν (και φιλοξενήθηκαν στο γραφείο του) οι ΑΝΑ...κρίσεις της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, το πρωί της Παρασκευής 9ης Δεκεμβρίου, σε μια ζωντανή συνέντευξη (μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε μαγνητοσκόπηση στο "> ) που έβγαλε ειδήσεις.  Για το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η εκμίσθωση του δημοτικού ξενοδοχείου "Βέρμιο" στο άλσος του Αγίου Νικολάου, ο διαγωνισμός του οποίου θα γίνει το 2023, αλλά και το χιονοδρομικό των 3-5 Πηγαδιών, που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου. Συναισθηματικός και ευγενής από τη φύση του ο κ. Καρανικόλας, αναφέρθηκε στην προεκλογική περίοδο του 2019, όταν λοιδορούνταν ότι θα...ζει στη Θεσσαλονίκη. «Όταν κάνω κάτι, το κάνω με όλη μου την ψυχή. Ο μοναδικός μου στόχος, ο λόγος που ξυπνάω το πρωί και κοιμάμαι το βράδυ, είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Νάουσα. Συνεχίζω και για την επόμενη τετραετία, έχοντας πάνω από όλα στην ατζέντα μου το δήμο», μας είπε.

Περιβαλλοντικά ευαίσθητος ο κ. Καρανικόλας, υπέρμαχος της «πράσινης ενέργειας», αναφέρθηκε στη δημιουργία της ενεργειακής κοινότητας, στην οποία θα συμμετάσχουν ο δήμος και φορείς της περιοχής, με στόχο να κάνουν ενεργειακά αυτάρκη «κομμάτι» του δήμου, όχι μόνο με την παραγωγή, αλλά και την αποθήκευση ενέργειας.

Σημαντική η αναφορά του και στην επαναλειτουργία της σχολής δοκίμων αστυφυλάκων, για την οποία υπάρχουν θετικές κρίσεις από τη φυσική και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Όπως επίσης και το μεγάλο σχέδιο που έχει υποσχεθεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, για την αναβάθμιση της Σχολής του Αριστοτέλους. Τον Ιούλιο του 2023 μάλιστα η Νάουσα θα φιλοξενήσει σημαντικούς «αριστοτελιστές» από όλο τον κόσμο.

Κλείνοντας τη συζήτηση, ζήτησε από τους νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στα τοπικά κοινά. «Μοναδικός μας εχθρός δεν είναι οι απέναντι, αλλά εμείς οι ίδιοι. Αν κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ως δημοτική αρχή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε», μας είπε, ενώ δεν...αιφνιδιάστηκε στην ερώτησή μας για το τι θα ευχόταν στον πρώην δήμαρχο και βασικό του αντίπαλο και τον Οκτώβρη του 2023, Νίκο Κουτσογιάννη. Μπείτε στο imerisia_verias για να ακούσετε τι μας είπε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής