breaking news Νέο

Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας

  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας

Το Γηροκομείο Βέροιας επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 η κ. Νάτσιου Μαρία, Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς επίσης και οι κ.Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Βουλευτής Ν. Ημαθίας, κ. Ολυμπία Σουγιουλτζή, Σύνδεσμος Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βέροιας, κ. Θεμιστοκλής Δαμάκης, Περιφερειακός Συντονιστής Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Νίκος Μποράδος, Περιφερειακός Συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας και η κ. Στεργιανή Αραμπατζή, Πρόεδρος Νομικών Προσώπων Δήμου Νάουσας.

Στη φιλική και εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, οι Πρόεδροι και τα Μέλη του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ αναφέρθηκαν στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και ειδικότερα το Γηροκομείο Βέροιας, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε η χώρα μας λόγω κορονοϊού.

Έγινε καταγραφή των προβλημάτων και υπήρξε διαβεβαίωση των υπευθύνων στη στενή συνεργασία με τα Δ.Σ. του Γηροκομείου Βέροιας για την ομαλή επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν το Γηροκομείο Βέροιας.

     

Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής