breaking news Νέο

Το βιβλίο του Πασχάλη Λαμπαρδή «Πρόβα ζωής» παρουσιάστηκε στη Βέροια

Το βιβλίο του Πασχάλη Λαμπαρδή «Πρόβα ζωής» παρουσιάστηκε στη Βέροια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12/12 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, με πρωτοβουλία του βιβλιοπωλείου «Ηλιοτρόπιο»  και των εκδόσεων «ΑΡΜΟΣ», η παρουσίαση του βιβλίου του ψυχολόγου Πασχάλη Λαμπαρδή «Πρόβα ζωής»

Για το βιβλίο μίλησε η ψυχολόγος Ευδοξία Αδαμίδου, που τόνισε : «Ο συγγραφέας μέσα από τη δουλειά του έχει ένα πλούσιο υλικό, το οποίο μεταλαμπαδεύει με την ιδιότητα του λογοτέχνη. Το βιβλίο Πρόβα Ζωής φαίνεται να είναι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην εκπαίδευση και στην ψυχοθεραπεία … Θεωρώ ότι το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον κάθε άνθρωπο, που δεν θεωρεί πολυτέλεια τη δουλειά με τον εαυτό του και ιδιαίτερα για τον έφηβο αναγνώστη, που μπορεί να αποτελέσει φωτεινό δρόμο προς την αυτογνωσία».

Στη συνέχεια ο συγγραφέας του βιβλίου, ψυχολόγος Πασχάλης Λαμπαρδής, αφού αναφέρθηκε στο τι τον παρακίνησε να γράψει το συγκεκριμένο βιβλίο, υπογράμμισε ; «Ο αναγνώστης θα δει τα βήματα, για να απεγκλωβιστεί από τις φυλακές της παιδικής του ηλικίας. Βήμα βήμα μπορούμε να τείνουμε προς τη δική μας εξέλιξη… Αυτό είναι η Πρόβα Ζωής, να προβάρουμε μια καλύτερη εκδοχή της ζωής μας». Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η εκπαιδευτικός- ηθοποιός Ελένη Μικροπούλου.

Ακολούθησε συζήτηση με το βιβλιόφιλο κοινό, ενώ στο τέλος ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής