breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 7 Ιανουαρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 7 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 4:00 μ.μ. στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα και θα απευθύνει χαιρετισμό στη καθιερωμένη Σύναξη Ιερομονάχων, Μοναχών και Μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ενώ στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «Παντάνασσα» στη Νάουσα θα δεχθεί και θα ομιλήσει στα στελέχη του νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

 

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βεροίας και θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό. 

 

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής.  

 

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Ο Άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας με την ευκαιρία της Δεσποτικής Εορτής της Βαπτίσεως του Κυρίου. Στη συνέχεια θα αγιάσει τα ύδατα στις 11:30 π.μ. στην περιοχή κάτω από τα κοιμητήρια της Βεροίας, στον ποταμό Τριπόταμο, στις 12.00 το μεσημέρι στο άλσος του Αγίου Νικολάου Ναούσης, στις 12.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναούσης και στις 3:00 μ.μ. στο φράγμα του Αλιάκμονος. 

 

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής της συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής