breaking news Νέο

Mε νέο λουκ η ΒΕΡΟΙΑ

  • Mε νέο λουκ η ΒΕΡΟΙΑ
  • Mε νέο λουκ η ΒΕΡΟΙΑ

Με νέο λουκ ετοιμάζεται να παρουσιασθεί στο αυριανό πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Μακεδονικό η ΒΕΡΟΙΑ.

Στον πάγκο και στην θέση του Κώστα Ανυφαντάκη που μετακόμισε στην Επισκοπή (Κρήτη) και του Γιάννη Μαντζιαρίδη στα τελευταία τρία παιχνίδια θα κάθεται ο 50χρονος Κώστας Βελιτζέλος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και σημαντικές προσθήκες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό βέβαια θα το κρίνει ο νέος προπονητής αν και πόσο έτοιμοι θεωρούνται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς πριν καλά – καλά μπει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, η διοίκηση ανακοίνωσε τρεις προσθήκες.

Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό (γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1997) Δημήτρη Γιουκούδη, τον επίσης 26χρονο μεσοεπιθετικό Λάζαρο Ελευθεριάδη (γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου του 1997) και τον 28χρονο αμυντικό Αριστείδη (Αρη) Κολλάρα.

Ο Δημήτρης Γιουκούδης επιθετικός είναι γέννημα θρέμμα της Αναγέννησης Επανομής (ομάδα του τόπου καταγωγής του) και γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή (επίσης επιθετικού του Αρη Θεσσαλονίκης Γιουκούδη) και εκτός από την ομάδα του τόπου της καταγωγής του έχει αγωνιστεί, στον Παναρκαδικό, στην Ιεράπετρα, στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στη Σαντορίνη, ενώ τελευταίος, πριν μετακομίσει στη ΒΕΡΟΙΑ, σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας.

Ο Αρης Κολλάρας κεντρικός αμυντικός και αριστερός οπισθοφύλακας αναδείχθηκε στις Ακαδημίες της Ξάνθης και μέχρι σήμερα έχει φορέσει την φανέλα του Αήττητου Σπάτων, του Παναργειακού, του Ιωνικού, της Καβάλας, ενώ τελευταίος, πριν συμφωνήσει με τη ΒΕΡΟΙΑ, σταθμός της καριέρας του ήταν επίσης ο Αλμωπός Αριδαίας.

Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης επιθετικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στον άξονα, αλλά και στις δύο πτέρυγες, προέρχεται από τον Α.Ο. Χανίων την φανέλα του οποίου φόρεσε τους προηγούμενους έξι μήνες, ενώ προηγούμενη ομάδα του για δύο περιόδους ήταν τα Τρίκαλα (Θεσσαλίας) των οποίων ήταν και πρώτος σκόρερ.

Εκτός από τα Τρίκαλα, τον Α.Ο. Χανίων και την Αριδαία, ο Ελευθεριάδης έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό της Θύελλας Φιλώτα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής