breaking news Νέο

Ποδαρικό με το αριστερό

Ποδαρικό με το αριστερό

Ποδαρικό με το αριστερό στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έκανε η ΒΕΡΟΙΑ καθώς χθες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, γνώρισε την ήττα με 1-2 στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της SL2.

Η γηπεδουχος πραγματοποίησε μέτρια και κατά διαστήματα κακή εμφάνιση και δικαιολογημένα γνώρισε την ήττα από μια ομαδα που μπορεί και αυτή να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της είχε όμως αρχή μέση και τέλος.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 14’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Παναγιωτούδης συγκεκριμένα έπιασε το σουτ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ με την μπάλα να βρίσκει τα πόδια του Μαραγκού και να καταλήγει σε κορνερ. Το κορνερ εκτέλεσε απο την δεξιά πλευρά ο Τσουκανης με το αριστερό ο Σεραγιώτης πήρε την κεφαλιά με τον Σιμόνι στην μικρή περιοχή να σπαει την μπάλα και τον Λεωνιδόπουλο να την στελνει εύκολα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ η ΒΕΡΟΙΑ φανηκε να αντιδρά, ισορρόπησε αρχικά το παιχνίδι και στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων για να φθάσει στην ισοφάριση στο 39’ με ωραίο γκολ του Ορφανίδη. Η φάση ξεκίνησε από τον Φασίδη που έκλεψε την μπάλα και παρά το σκληρό φαουλ που του έγινε κατάφερε να τροφοδοτήσει τον Μπελεβώνη ο οποίος με την σειρά του έβγαλε τον Ορφανίδη σε πλεονεκτική θεση για γκολ. Ο αριστεροπόδαρος Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής αφου απέφυγε έναν αντίπαλο με ωραίο πλασε στην κλειστή γωνία έγραψε το 1-1.

Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στην πρώτη καλή στιγμή τους κατάφεραν να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο 77’ συγκεκριμένα ο Τσουκάνης “χόρεψε” την δεξιά πλευρά της Βέροιας στη συνέχεια έβγαλε τη σέντρα με τον Σιμόνι που καραδοκούσε απο κοντά να κάνει το 1-2.

Στο διάστημα που έμενε η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει είχε μια καλή στιγμή και θα μπορούσε να ισοφαρίσει όμως η κεφαλιά του Μπελαβώνη εξ επαφής σχεδόν ύστερα από σέντρα του Μπουόλι έφυγε ελάχιστα αουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζιότζιο και Καραγιάννη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης (82’ Μπουζους), Ντουμάνης (82’ Ιωάννου), Στίκας, Μαραγκός, Μασούρας (90+ Παπατζίκος), Ορφανίδης (67’  Μπλέτσας), Φασίδης, Μπελεβώνης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι (90+Ταχματζίδης), Γαρύφαλος (88’ Κοτταρίδης), Μπρατσιάνας, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Λισγάρας Τσιλιγγίρης (75’ Χασάνογλου), Παναγιωτούδης, Σαντσεθ (46’ Ζαννάκης).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                                  ΑΓ.      ΒΑΘ.

1. ΠΑΟΚ Β.   8     19

2. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ    8     19

3. ΚΑΡΔΙΤΣΑ       8     18

4. ΛΑΡΙΣΑ     9     16

5. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ     8     14

6. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  8     13

7. ΔΙΑΓΟΡΑΣ       8     13

8. ΗΡΑΚΛΗΣ        8     11

9. ΒΕΡΟΙΑ    9     10

10. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β.   8     10

11. ΑΡΙΔΑΙΑ 9     10

12. ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.        9     9

13. ΑΠΟΛΛΩΝ Π.       9     6

14. ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. 8     6

15. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ       9     3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής