breaking news Νέο

Oλυμπία Αποστόλου: Είμαι αποφασισμένη, συνειδητοποιημένη, αισιόδοξη!

Oλυμπία Αποστόλου: Είμαι αποφασισμένη, συνειδητοποιημένη, αισιόδοξη!

Στην εξάδα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, η Ολυμπία Αποστόλου, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος. Η Ολυμπία περιγράφει δυο στόχους, για το κόμμα της, τόσο στην χώρα, όσο και στην Ημαθία.

"Η πρώτη εκλογική μάχη στην οποία συμμετέχω είναι δύσκολη, κρίσιμη, ουσιαστική. Και εγώ είμαι αποφασισμένη, συνειδητοποιημένη, αισιόδοξη!

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία. Ο στόχος μας διπλός. Ο πρώτος, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να βελτιώσει σημαντικά τα ποσοστά του πανελλαδικά, να έχει δύναμη την επόμενη ημέρα των εκλογών, να θρυμματίσει τον κολοβό δικομματισμό.Ο δεύτερος, η Ημαθία να αποκτήσει επιτέλους την εκπροσώπηση που της αξίζει στο Κοινοβούλιο. Το ΠΑΣΟΚ, με μια έδρα, θα πολλαπλασιάσει τη φωνή της κοινωνίας της Ημαθίας, θα αναδείξει τα προβλήματα που μας πνίγουν, θα διεκδικήσει δυναμικά λύσεις και προοπτική.Καλό μας αγώνα" τονίζει.Σίγουρα η έδρα με την απλή αναλογική φαντάζει κοντά για το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, οπότε ο αγώνας τώρα...συνεχίζεται!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής