breaking news Νέο

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία

  • Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία
  • Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία
  • Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία

Το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές στη Ημαθία παρουσίασε η Τ.Ε του ΚΚΕ το απόγευμα του Σαββάτου 18/2. Εισηγητική παρέμβαση έκανε ο γραμματέας της Τ.Ε Γιάννης Τσεχελίδης, ενώ τις θέσεις του ΚΚΕ παρουσίασε το μέλος της Κ.Ε Ευθύμης Δημάκης

Στο  χαιρετισμό  του   στους  παρευρισκόμενους,   ο  γραμματέας  της  ΤΟ  Ημαθίας  Γιάννης Τσεχελίδης απηύθυνε  κάλεσμα στο λαό του νομού να γυρίσει  την πλάτη σε  παλιούς και νέους κυβερνητικούς «σωτήρες» και προστάτες, να εμπιστευτεί το ΚΚΕ που αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να ενώσει τις λαϊκές και νεανικές διεκδικήσεις τονίζοντας  πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής, για να γίνει αφέντης του πλούτου που παράγει, να ζήσει σύμφωνα με τις σύγχρονες δυνατότητες της εποχής.

Στην  κεντρική  ομιλία  το  μέλος  της  ΚΕ  του  ΚΚΕ   Ευθύμης  Δημάκης ανέπτυξε  τους λόγους για τους οποίους πρέπει το  ΚΚΕ να βγει ενισχυμένο από την εκλογική μάχη σημειώνοντας  πως μόνο το ΚΚΕ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης για να ασκείται πραγματική και αποτελεσματική πίεση στην κυβέρνηση, να μπαίνουν εμπόδια, να καθυστερούν αντιλαϊκά μέτρα, να υπάρχουν ακόμα και κατακτήσεις.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Ημαθία

Ζωγράφου  Όλγα: 52  ετών, λογίστρια, δραστηριοποιείται στο γυναικείο κίνημα, μέλος της  ΟΓΕ. 

Κουτσουπιάς Παναγιώτης: 60 ετών, εργάτης κλωστοϋφαντουργίας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον «Βαρβαρέσσο» και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας. 

Μάντσιος  Νίκος: 40  ετών, ελεύθερος επαγγελματίας, συμμετέχει δραστήρια στο κίνημα των ΕΒΕ. 

Σοφρόνωφ - Ταμπάκη Ιωάννα: 63 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βέροιας και συνδικαλίστρια  μέχρι τη συνταξιοδότησή της στο χώρο της  δημόσιας  εκπαίδευσης. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ημαθίας. Είναι μέλος στο ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας. Εκλέχτηκε βουλευτής στο νομό με το ΚΚΕ στις εκλογές του Μάη το 2012.

Τσαναξίδης Γιάννης: 57  ετών, οικονομολόγος, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από τις εκλογές του 2019. Είναι γραμματέας του μορφωτικού συλλόγου  «Η Καλλιθέα».  Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στην Ένωση Ελεύθερων Επαγγελματιών - Φοροτεχνικών Ημαθίας.

Τσιουλάκος Τάκης: 59  ετών, βιοπαλαιστής αγρότης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής