breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά δεν αποδείχτηκε αρκετή η αγόρευση της συντρόφισσας εισαγγελέως του ειδικού δικαστηρίου και ο Νίκος Παπάς καταδικάστηκε ομοφώνως σε δύο χρόνια φυλακή.

Αλλά, και εδώ είναι το αλλά της σαθρότητας των «αποκριάτικων» νόμων, που ψηφίζουν αι  πολιτικαί γενεαί πάσαι, για να τη βγάζουν πάντα στον αφρό, είναι με αναστολή.

Θα μου πείτε, εδώ δεν έβαλαν στη μπουζού τον Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ, που ξέχασε να παραδώσει, τυχαία, το στικάκι με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, ενώ, τυχαία και πάλι, περιείχε τα ονόματα συγγενικών του προσώπων.

Καρναβάλια της πολιτικής λοιπόν, που ζουν ανάμεσά μας.

Βέβαια ο ΣΦΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να ανακηρύξει σε σύγχρονο «μάρτυρα» το Νικολάκη, που θα γιορτάζει τα γενέθλιά του την ίδια μέρα με το Χρήστο Καλογρίτσα.

Εκείνος την έβγαλε φτηνά, με ένα τάληρο χήνες.

Τι είπε ο Νικολάκης, μετά την έκδοση της απόφασης;

«Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Έγινε, για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες». Η δίκη αυτή έγινε, επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε, για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι».

Κατά το «η πάλη των τάξεων και το διεθνές καπιταλιστικό κεφάλαιο που σαμποτάρει την κολχόζνικη πρωτοβουλία» του Χαράλαμπου Τραμπάκουλα.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, καρναβάλι της Πάτρας και σαμπαδρόμιο στο Ρίο Ντι Τζανέιρο.

Εμ, δεν κάθισε κανά μήνα πιότερο ο Αλέκ6ης, που πήγε Brazil για το Λούλα.

Να τον έχουν πρώτο τραπέζι πίστα και να τον χαζέψουν με τα σάμπα και τα τζάμπα οι Βραζιλιάνες, που τα βγάζουν όλα όξωωωω.


Παπακωνσταντίνου
Καλογρίτσας
Μητσοτάκης
Τραμπάκουλας
Λουλάς-Τσίπρας
σάμπα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής