breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και Αγία Μαρίνα στον τελικό

  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και Αγία Μαρίνα στον τελικό
  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και Αγία Μαρίνα στον τελικό

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και η Αγία Μαρίνα είναι οι φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας, καθώς νίκησαν και στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης την Αλεξάνδρεια και την Πατρίδα αντίστοιχα και προκρίθηκαν με δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια στον τελικό. Να υπενθυμίσουμε  ότι οι δύο φετινοί φιναλίστ είχαν κερδίσει τον αντίπαλό τους και στον πρώτο αγώνα. Με 3-0 ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ την ομάδα της Αλεξάνδρειας και με 3-1 η Αγία Μαρίνα την Πατρίδα.

 

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-1: Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό στο σκορ με γκολ του Λαφάρα, με την Αλεξάνδρεια να ισοφαρίζει, με τον πρώτο της σκόρερ τον Γ. Πιπιλιάρη στο 15'. Το νικητήριο τέρμα της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ πέτυχε ο ίδιος παίκτης, ο Λαφάρας στο 55'.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Κουλούρας, που είναι η έδρα της νικήτριας και τον διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Γκόγκος - Καλλινιώτης).

 

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ: Αδαμίδης, Τούφας, Σουπιάδης (78' Καλφούτζος), Τάσο (73' Παναγιωτίδης), Φωτόπουλος (73' Γράτσιανος), Γαλόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Λαφάρας (78' Τέγος Α.), Χοχλιούρος, Καρασαρίδης (83' Φούγιας), Τασιόπουλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Διακόπουλος, Τόζογλου, Ιορδανόπουλος, Κίτσας Ε., Αλμπανίδης, Κουκουσίτσας (86' Γεωργάκης), Κίτσας Ν. (70' Νικολόπουλος), Κίρτσογλου, Χεράκης (65' Βολονάκης), Κ. Πιπιλιάρης, Γ. Πιπιλιάρης.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ 3-2: Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα (το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Διαβατού, έδρα της Αγίας Μαρίνας), στο 16' με τον Μπουλάρι, με την Πατρίδα να απαντάει στο 26' με τον Παπαδόπουλο Κ. και στο 46' με τον Καλαϊτζίδη Ν., ανατρέποντας το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Η πρωτοπόρος της Α' κατηγορίας όμως Αγία Μαρίνα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με δύο γκολ, στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, του Κουτσούκη (83') και του Σαμιώτη (88΄), πήρε την νίκη με 3-2.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ : Μυλωνάς, Μουρατίδης, Λίβας, Βουδούρης (79′ Δημητρούσης), Κουτσούκης, Μπουλάρι (60′ Μπρέγκου), Αργυρόπουλος (68′ Σαμιώτης), Μουστάκας (60′ Χατζόπουλος), Λουτζιανιώτης (60′ Κίτσα), Πίτος, Αργυρίου.

ΠΑΤΡΙΔΑ  Λίκα, Σαΐπι, Μπουρδάνος (87′ Γκόγκος), Παπαδόπουλος Α. (87′ Βόλκος), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Κ. (85′ Καλαϊτζίδης Λ.), Τσουλχάι, Τούσα, Μωυσίδης, Καλαϊτζίδης Ν. (85′ Ορφανίδης), Κούβαρος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής