breaking news Νέο

Μοναδική βραδιά-αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα από την Φιλόπτωχο Βέροιας

  • Μοναδική βραδιά-αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα από την Φιλόπτωχο Βέροιας
  • Μοναδική βραδιά-αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα από την Φιλόπτωχο Βέροιας

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας, διοργάνωσε συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα. Υπό την ενορχήστρωση του Πέτρου Ρίστα, το δημοτικό ωδείο Βέροιας, η ορχήστρα Arguitaristas, και η χορωδία Μονόγραμμα, καθώς και οι σολίστες Εύη Σιαμαντά, Μανώλης Χατζημανώλης και Κική Καλαϊτζίδου, πρόσφεραν μια μοναδική μουσική βραδιά, με τις αξέχαστες δημιουργίες, ενός από τους πιο σημαντικούς έλληνες συνθέτες.

Η Δέσποινα Τελλάλογλου, πρόεδρος της Φιλοπτώχου, στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας εδώ και 118 χρόνια, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο της πανδημίας, ενώ ευχαρίστησε το Δήμαρχο και έντεκα έμμισθους αιρετούς, που το διάστημα εκείνο διέθεσαν ένα μεγάλο μέρος της αμοιβή τους, για να καλυφθούν οι ανάγκες σίτισης των απόρων συνανθρώπων μας. Στο Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη απένειμε αναμνηστικό γι αυτή τους την ευαισθησία και προσφορά. Επίσης αναμνηστική πλακέτα απένειμε και στο 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας, όπου σχεδόν εκατό μικρά παιδιά που το απαρτίζουν, συνδράμουν, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το Φιλόπτωχο.

Χαιρετισμό απηύθηνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η εκπρόσωπος του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας Μαρία Γκασνάκη και η πρόεδρος του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου Μονόγραμμα, Αλεξάνδρα Ανανιάδου.

Πολύς κόσμος καθώς και επίσημοι, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα για να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, τον οποίο προλόγισε ο "μαθητής" του Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής