breaking news Νέο

Δήμος Βέροιας : Λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας & ανακυκλώσιμων υλικών τις ημέρες αργίας της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα

Δήμος Βέροιας : Λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας & ανακυκλώσιμων υλικών  τις ημέρες αργίας της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα

Η υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακυκλώσιμων Υλικών τις ημέρες αργίας της Μεγάλης Εβδομάδας, τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα,  θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας, εκτός του Μεγάλου Σαββάτου που θα λειτουργήσει στο σύνολό της, για την κάλυψη των αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων και συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών.

     Παρακαλούμε τις ημέρες αργίας, που η υπηρεσία θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, τα απορρίμματα και οι  ανακυκλώσιμες συσκευασίες  να  διατηρηθούν στις οικίες ή να οδηγούνται στους πλησιέστερους διαθέσιμους κάδους. Επισημαίνεται ότι, απαγορεύεται η απόθεση απορριμμάτων εκτός των κάδων.

     Επίσης απαγορεύεται η  απόθεση, πλησίον των κάδων, στα πεζοδρόμια ή σε κοινόχρηστους χώρους,  ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και μπαζών.

      Για τη  διαχείρισή τους μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπηρεσία καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,  στα τηλέφωνα  23313 50634 ή 69730074801.

     Παρακαλούμε για την τήρηση  των παραπάνω συστάσεων, αφού η διατήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Δήμο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.

 

 «Καλή Ανάσταση» και  «Καλό Πάσχα»

 Ας μη ξεχνάμε πως  «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…..»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής