breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Η μεγάλη λεωφόρος της προόδου - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Η μεγάλη λεωφόρος της προόδου - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Είναι πλέον φανερό πως αντιληφθήκαμε τα λάθη μας του παρελθόντος και οδηγούμεθα πλέον σε πλατύτερες οδούς στο μέλλον που βρίσκεται μπροστά μας. Τέλος τα σοκάκια και οι δρόμοι γεμάτοι στροφές. Παντού ανοίγουμε λεωφόρους  όπως αυτή της Συγγρού και η Εγνατία οδός. Ούτε ένα ατύχημα ούτε ένας φτωχός. Τα βάλαμε κάτω και είδαμε τι ήταν εκείνο που δυνάστευε τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους και αποφασίσαμε να το χτυπήσουμε αλύπητα στο δόξα πατρί και μητρί.

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι Τραπεζίτες έπαψαν προ πολλού να πίνουν νερό και ουίσκυ και το έχουν ρίξει στο ανθρώπινο αίμα και των τεσσάρων ομάδων είτε είναι αρνητικό, είτε θετικό. Το πίνουν το πρωί, αντικαθιστώντας το γάλα, το μεσημέρι την φασολάδα και το βράδυ το στιφάδο κουνέλι. Τρέφονται καθαρά με αίμα. Δεν τους χορταίνει καμία άλλη τροφή. Να τόκους να εισπράξουν, να προμήθειες, να υπερημερίες, να εμβαστικά έξοδα και τόσα άλλα. Δεν τα λέω, για να μην μου σηκωθεί η πίεση και αρχίσω να τα ακουμπάω στους Γιατρούς. Ο σοφός μας λαός σκέφθηκε σε βάθος με την βοήθεια βαθυσκάφους και αποφάσισε. Να κλείσουν οι Τράπεζες, άλλωστε τον τόκο τον απαγορεύει και η φίλη θρησκεία των Ισλαμιστών. Γι’ αυτό άλλωστε και οι πλούσιοι Άραβες καταθέτουν τα λεφτά τους στις Ελβετικές Τράπεζες, για να μην έχουν άσχημα ξεμπερδέματα με τους Ιμάμηδες. Υπάρχει, όπως και σε όλες τις θρησκείες κάποιος σεβασμός. Εμείς εδώ θα πάρουμε ακόμη πιο δραστικά μέτρα, θα απαγορεύσουμε και τις καταθέσεις των πολιτών και τα δάνεια προς τους άπληστους Βιομήχανους. Να τελειώνουμε μια κι έξω.

Επίσης, μετά από ώριμη σκέψη και με την σύμφωνη γνώμη κυβερνώντων και λαού, θα χτυπήσουμε στην ρίζα της και την φοροδιαφυγή. Ούτε μία δραχμή δεν θα διαφεύγει από τους φόρους των φορολογουμένων. Πρόκειται για μεγαλοφυές σχέδιο όμοιο με εκείνο του Κλεισθένη που εμπνεύστηκε την έννοια της Δημοκρατίας. Όλοι οι πολίτες από την ημέρα των γενεθλίων τους θα εντάσσονται στην μισθοδοσία του Δημοσίου. Βουρ όλοι μέσα. Από ηλικίας των πέντε ημερών και μέχρι ένα μήνα μετά τον θάνατό τους θα εισπράττουν τον παχυλό μισθό τους, αφού πρώτα παρακρατηθεί η φορολογία τους. Για να δούμε, θα τολμήσει κάποιος να φοροδιαφύγει? Όποιος θα τολμάει να σκεφθεί την φοροδιαφυγή, θα υπόκειται σε εικοσαήμερη σταύρωση, όπως ο Χριστός. Μετά θα αποκαθηλώνεται και θα συνεχίζει κανονικά την μισθοδοσία του. Με αυτόν τον τρόπο θα χτυπηθεί και η συναλλαγή μεταξύ πολίτη και πολιτικού. Βλέπετε πως έχουμε πολλές ιδέες στο μυαλό μας για να εφαρμόσουμε, μέχρι και αντικατάσταση των καθισμάτων στα Δημόσια γραφεία να αντικαταστήσουμε με αιώρες και Σεζλόγκ.

Παράλληλα θα απαγορευτούν οι επιχειρήσεις  άνω των δύο ατόμων, το αφεντικό με την γυναίκα του. Θα σταματήσει έτσι η εκμετάλλευση από ανθρώπου σε άνθρωπο. Θα βλέπουμε τις μεγάλες Γερμανικές επιχειρήσεις και θα σκάζουμε στα γέλια.

Άσε δε η καθαριότητα της δικής μας ατμόσφαιρας, τζάμι! Θα κοιτάζεις από την Φλώρινα και θα βλέπεις τις ψαριές από τα ψαροκάικα στην Καλαμάτα. Θα μας βλέπου οι Ευρωπαίοι και θα τρίβουν τα μάτια τους από την αιθαλομίχλη. Είμαστε κοντά στον στόχο και θα το πετύχουμε!! 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής