breaking news Νέο

Τάσος Μπαρτζώκας : «Πρώτο στοίχημα η τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας»

Τάσος Μπαρτζώκας : «Πρώτο στοίχημα η τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας»

Στις ΑΝΑ...κρίσεις  της διαδικτυακής τηλεόρασης της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ βρέθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 20ης Απριλίου, ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας και εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου στην Ημαθία, Τάσος Μπαρτζώκας. Η συνέντευξη, που μεταδόθηκε on air και στο «Ράδιο Αιχμή-102,8», ήταν η πρώτη στο ανανεωμένο σκηνικό του studio μας. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο site (www.imerisia-ver.gr) και στο youtube (https://www.youtube.com/live/-7hMiOVxoi0?feature=share). 

Ο κ. Μπαρτζώκας χαρακτήρισε ως πρώτο του «στοίχημα» την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας, με νέες μορφές της, όπως ο θρησκευτικός και ο εκπαιδευτικός τουρισμός. Τη θεματική ενότητα για τον τουρισμό θα παρουσιάσει ο ίδιος τις επόμενες μέρες σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει, ενώ θα αποτελέσει και μέρος της κεντρικής του ομιλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο STAR. Πολλά και ενδιαφέροντα τα σημεία της συνέντευξης που μας παραχώρησε. Σας παρουσιάζουμε ψήγματά της :

 

«Την 21η Μαΐου η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και στην Ημαθία. Στόχος μας μια δυνατή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, που δεν μπορεί να προσφέρει η απλή αναλογική...

 

Βλέπω ωριμότητα στους νέους ανθρώπους. Έχουν μεγάλη αγωνία για το μέλλον τους. Θέλουν να μείνουν στον τόπο μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας με καλύτερους μισθούς. Θα παλέψω για δικαιοσύνη και αξιοκρατία...

 

Θα είμαι δίπλα στους πολίτες, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική, ειδικά τη βουλευτική μου τετραετία. Αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους. Πρώτη μου προτεραιότητα, πάνω από κόμματα και κυβερνήσεις να υπηρετήσω τους Ημαθιώτες...»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής