breaking news Νέο

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Χατζηαθανασίου

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Χατζηαθανασίου

Σε ηλικία 59 ετών και ύστερα από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Χατζηαθανασίου και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που υπηρέτησε πιστά για περισσότερες  από τέσσερις 10ετίες, αισθάνεται φτωχότερο.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο εκλιπών, όπως και ο αδελφός του Ιάκωβος (Τζακ), που στη συνέχεια διέπρεψε με τη φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Παναθηναϊκού, τα έκανε στα τμήματα υποδομής της «Βασίλισσας», για να ακολουθήσει η Δόξα Μακροχωρίου, στην οποία καθιερώθηκε στην συνείδηση των φιλάθλων, σαν ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ, στον ερασιτεχνικό χώρο.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα ακολούθησε η προπονητική με την οποία επίσης γνώρισε επιτυχίες, προσθέτοντας στο παλμαρέ του νέα τρόπαια και διακρίσεις.

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Χατζηαθανασίου είπαν χθες η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι, συνάδελφοι και συγχωριανοί του στα κοιμητήρια της ιδιαίτερης πατρίδας του, τα Καβάσιλα.

Η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα πιο θερμά της συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής