breaking news Νέο

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!

  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β' ΕΘΝΙΚΗ : Πανηγύρισαν μαζί!

Σ' ένα παιχνίδι όπως αυτό, ανάμεσα στις ομάδες Veria Ladies και Σειρήνες Γρεβενών, στο οποίο δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, πολύ λιγο ενδιέφερε και το αποτέλεσμα. Και τούτο γιατί, η πρώτη είχε ήδη ανανεώσει την παρουσία της στην Β' Εθνική κατηγορία για την νέα χρονιά, η δε δεύτερη εδώ και καιρό είχε "τσεκάρει" το εισιτήριο της ανόδου στην Α' Εθνική!

Ωστόσο, η ομάδα των Γρεβενών πήρε τη νίκη με το εκτενες σκορ 4-0 σε βάρος των Βεροιωτισσών παικτριών, στον αγώνα που δόθηκε την Κυριακή (30 Απριλίου) το απόγευμα, στο κατάμεστο γήπεδο "Μίμης Παπαϊωάννου" της Νέας Νικομήδειας, ο οποίος και εντασσόταν στην τελευταία (18η) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών και για τον 1ο όμιλο.

Αγωνιστικά, οι Σειρήνες Γρεβενών χωρίς να αποδώσουν ποδόσφαιρο αξιώσεων, παρά στηριζόμενες στην εμπειρία τους και εκμεταλλευόμενες τα λάθη των παικτριών της Βεροιώτικης ομάδας, μπόρεσαν να φθάσουν σ' αυτή την ευρεία νικη. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο στο τέλος της συνάντησης έδωσε το έναυσμα να στηθεί ένα πανηγύρι για τις παίκτριες των δυο ομάδων, οι οποίες και εκπληρωσαν τον στόχο τους, η καθε μια, βέβαια, για διαφορετικό λόγο... Πολύ περισσότερο φυσικά για τον Γρεβενιώτικο σύλλογο, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περιοδο στην Α' Εθνική και σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια!

 

Τιμηθηκαν Απόστολος Βεσυρόπουλος και Κώστας Βοργιαζίδης

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Veria Ladies βράβευσε, δια του προέδρου του Αγάπιου Αναστασιάδη, τόσο τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπουργό Οικονομικών στην απερχόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκ νεου υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, όσο και τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντινο Βοργιαζίδη και διεκδικητή επισης για τρίτη Δημαρχιακή θητεία στον Δήμο Βέροιας στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές Α' βαθμού (Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023). Αμφότεροι τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα, και δη στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

 

Μικρά - μικρά

• Παρών στο παιχνίδι ο πρόεδρος του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και πρόεδρος της ΔΕΑΥΒ Στέργιος Διαμάντης.

• Μαζί βρέθηκαν στο γήπεδο ο πρόδρος της ΕΠΣΗ και περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Στέργιος Μουρτζίλας και ο Κιουπτσίδης Δημοσθένης, πρωην Δήμαρχος και Νομάρχης Γρεβενών, νυν μέλος της ΚΕΔΕ και μέλος ακόμα της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ!

• Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε και ο Αντώνης Χωλόπουλος για την προσφορά του στην ομάδα Veria Ladies, με την πλακετα να την παραλαμβάνει από τα χερια του προέδρου του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας Ανδρέα Καλαϊτζίδη, η ομάδα του οποίου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διεκδικήσει την άνοδο της, ως πρωταθλήτρια της Α' Ανδρών της ΕΠΣΗ, στην Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της!

• Τιμητική διάκριση υπήρξε και για τον Αντιδήμαρχο Βέροιας Καλλίστρατο Γρηγοριάδη από μέρους του συλλόγου Veria Ladies.

• Αρκετοί Γρεβενιωτες, γονείς των παικτριών της ομάδας ΣΕΙΡΗΝΕΣ και φίλες - οι τον έδωσαν το παρών στο γήπεδο "ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ", όπου στο τέλος του αγώνα άνοιξαν σαμπάνιες, χόρεψαν (με ποντιακά τραγούδια και λαϊκά ασματα που επιμελήθηκε ο Άρης Τσαχουρίδης!) και γεύθηκαν τα εξαιρετικά κρεατικά εδέσματα που προσφέρθηκαν απο τον πρόεδρο της ομάδας Veria Ladies και ετοιμάσθηκαν απο γονείς των γηπεδούχων παικτριών, μεσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, την οποία οι κάτοικοι της Ν. Νικομήδειας έζησαν πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν τέτοια εποχή τα κορίτσια της Veria Ladies προβιβάζονταν από την Γ' Εθνική στην παραπάνω κατηγορία.

• Με πολλά χαμόγελα και με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησαν όλα τα μέλη της αποστολής των Σειρήνων και εκδρομείς της ομαδας από τα Γρεβενά από το γήπεδο "ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ", τόσο για την υποδοχή όσο και την φιλοξενία που έτυχαν εδώ, που, όπως είπαν, δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

 

Ν. Νικομήδεια  - Ανταπόκριση: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής