breaking news Νέο

Αγώνες μπαράζ : Πεντάσφαιρη η Αγία Μαρίνα

  • Αγώνες μπαράζ : Πεντάσφαιρη η Αγία Μαρίνα
  • Αγώνες μπαράζ : Πεντάσφαιρη η Αγία Μαρίνα

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στους αγώνες μπαράζ, για την άνοδό του στην Γ' Εθνική, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα της σειράς, εκτός έδρας, τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Φλώρινας Ερμή Αμυνταίου με 5-1, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ετσι περιμένει την δικαίωσή του στην ένσταση που κατέθεσε ο Αετός Βαρβάρας, ο οποίος σημειωτέον κέρδισε επίσης στο τελευταίο του παιχνίδι με 1-0 τον Βατανιακό και ανεβαίνει έτσι κι αλλιώς στην Γ' Εθνική, για να εκπροσωπήσει την νέα περίοδο την ΕΠΣ Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος της Ένωσής μας «καθάρισε» από νωρίς το αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα τέρματα. Στο 11ο λεπτό ο Λέκκα έκανε το 0-1 και στο 17o o Αργυρόπουλος το 0-2.

Στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά (στο 70' με τον Ράδη και στο 75' με τον Μουρατίδη), για να μειώσει ο Ερμής Αμυνταίου με τον Λαφογιάννη σε 1-4 και στο 87' ο Κουτσούκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να διαμορφώσει το τελικό 1-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσάνης (Κοζάνη), με βοηθούς τον Τσάγκα και τον Δημητριάδη από την Καστοριά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ: Μήτκας, Κοάτσης, Λυπίτκας (73' Παπαχρήστου), Καζάνας (10' λ.τ. Μπασούρης), Τσορλίνης, Κώττας, Κεσίδης (78' Λαφογιάννης), Γιορτεσίδης, Μακρής, Μπούκτσης, Ατσκα.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Πίτος, Τζημογιάννης, Ράδης, Κουτσούκης, Δημητρούσης, Μπρέγκου, Λίβας (60' Χατζόπουλος), Λέκκα (79' Μουστάκας), Αργυρόπουλος, Κίτσα Γκρεστ (60' Μουρατίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής