breaking news Νέο

Συνεχίζονται οι περιοδείες του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

  • Συνεχίζονται οι περιοδείες του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
  • Συνεχίζονται οι περιοδείες του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
  • Συνεχίζονται οι περιοδείες του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
  • Συνεχίζονται οι περιοδείες του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
Με φυλλάδιο ανά χείρας, για τις ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κλιμάκιο του τοπικού ΠΑΣΟΚ, περιόδευσε σε χωριά της Βέροιας.

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου και με καταρρακτώδη βροχή, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, επισκέφθηκαν την Αγία Βαρβάρα, την Άμμο, τα Ασώματα, τη Ράχη, τον Τριπόταμο και παρά τη δύσκολη εποχή για τις αγροτικές περιοχές, λόγω της αιχμής της περιόδου των αγροτικών εργασιών, συνομίλησαν με συμπολίτες σε θερμό κλίμα.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, ο κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος, η κ. Βαλδήρ Ιωάννα, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Τσαμήτρος Νικόλαος, Αποστόλου Ολυμπία και Δέλλας Αθανάσιος καθώς και οι τρεις πρώην Δήμαρχοι Βέροιας κ.κ. Βλαζάκης Ανδρέας, Χασιώτης Ιωάννης και Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη Χαρίκλεια.

Χθες Δευτέρα, 12 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο Σταυρό, Καβάσιλα, Ξεχασμένη, Κεφαλοχώρι, Καμποχώρι, Βρυσάκι, Νησί, ενώ σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου πρωί στη Λαϊκή Αγορά της Βέροιας και το απόγευμα Μακροχώρι, Νικομήδεια, Διαβατό, Κουλούρα και Μέση.

 

Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Διεύθυνση: Κονίτσης 29,  Βέροια

Επικοινωνία: ne.imathia.pasok.kinal@gmail.com


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής