breaking news Νέο

Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του 8χρονου από το Στενήμαχο - Εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη για το θάνατο

 Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του 8χρονου από το Στενήμαχο - Εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη για το θάνατο

Σε στρεπτόκοκκο οφείλεται τελικά ο θάνατος του 8χρονου παιδιού από το Στενήμαχο Ημαθίας, το βράδυ της Κυριακής. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έδειξαν την αιτία της τραγικής κατάληξης του παιδιού. Ειδικότερα, το οκτάχρονο παιδί είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο της Νάουσας το περασμένο Σάββατο με πυρετό και διάρροια και από εκεί, δύο ημέρες μετά, στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται ραγδαία, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου, όπου υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι γιατροί και κατέληξε γύρω στις 22:00.

 

Εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη για το θάνατο του 8χρονου αγοριού από το Στενήμαχο

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξεταστεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ή της έκθεσης που έχει αποτέλεσμα το θάνατο από αμέλεια.

Στο πλαίσιο έρευνας, θα εξεταστούν οι φάκελοι από όλα τα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε το παιδάκι πριν καταλήξει, καθώς και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Τη διενέργεια της έρευνας θα αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής