breaking news Νέο

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας : Καταγγέλλουμε την απόλυση συναδέλφισσας από το Νοσοκομείο Νάουσας

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας : Καταγγέλλουμε την απόλυση συναδέλφισσας από το Νοσοκομείο Νάουσας

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και εκδικητική απόλυση της συναγωνίστριας μας, μέλους του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και αντιπροέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας.

Η απόλυση έγινε με προκλητικό τρόπο τρείς μέρες πριν τις εκλογές του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου, ενόψει των οποίων πρωτοστάτησε για την δημιουργία αγωνιστικού ψηφοδελτίου. Έπειτα από την πρωτοπόρα δράση της όλο το προηγούμενο διάστημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Έχουν καταλάβει μέχρι και οι πέτρες πια..  ποιος είναι ο σκοπός τους. θέλουν σωματεία του χεριού τους, που θα γίνονται ουρά των αποφάσεων της εκάστοτε διοίκησης. Θέλουν τους εργαζόμενους φοβισμένους που δε θα συμμετέχουν στα σωματεία και την συλλογική δράση.  Ιδιαίτερα σε ένα ευαίσθητο χώρο όπως το νοσοκομείο που επιδιώκουν να περάσουν χωρίς να κουνηθεί φύλλο όλον τον αντιλαϊκό σχεδιασμό τους για τα νοσοκομεία της «αγοράς».

Όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτήν την κατάσταση. Με εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων, συμβάσεις διαφόρων ειδών και εργολάβους, έχουν σμπαραλιάσει εργασιακά δικαιώματα και εργασιακές συνθήκες και τώρα θέλουν να δώσουν τελειωτικό χτύπημα σε όποια φωνή αντιστέκεται και διεκδικεί.

Δηλώνουμε ευθαρσώς στην εργολαβική εταιρεία Ηπειρωτική facilities services, αλλά και στην διοίκηση του νοσοκομείου, που δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στην άμεση παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων,  αλλά κρυβόταν σαν τους «κλέφτες» Ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να ακυρωθεί η απόλυση της συναδέλφισσας μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής