breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Η συγκέντρωση των Ελλήνων - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Η συγκέντρωση των Ελλήνων - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρειαζόμαστε αυτοσυγκέντρωση, υπομονή και υποστήριξη των συνόρων μας. ‘Ολοι στα κάγκελα, άγρυπνοι φρουροί, συνεχιστές των αρχαίων προγόνων μας από πόλη σε πόλη, κανένας εκτός φυλακίου και πάντα εντός Σταθμαρχείου. Να ελέγχονται τα πάντα. Όποιος μπαίνει, να μην ξαναβγαίνει, να του αφαιρούνται τα δικαιώματα μετακίνησης και συγκίνησης. Τι θα πει χωριό, δεν κατάλαβα. Άσχημα ήταν οι Αθηναίοι, που αντιμετώπισαν σθεναρά στον Πελοποννησιακό πόλεμο την εχθρά Σπάρτη? Έτσι και τώρα, ας συμπυκνωθούμε όλοι στην πόλη των Αθηνών εν είδη χυμού μπανάνας ή ροδάκινου, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τους αντιπάλους μας της Φλώρινας, των Χανίων και της Καβάλας. Έχουμε την ιερή υποχρέωση να εκμηδενίσουμε τελείως τις Σάπες της Κομοτηνής  και να αναδείξουμε τα ηρωικά Σεπόλια,  τις γενναίες Κουκουβάουνες,  τους σκληροτράχηλους κατοίκους της οδού Φρυνίχου και το ακαταμάχητο Γαλάτσι με την οδό Μαρκορά. Να τελειώνουμε μια για πάντα, ή τώρα ή ποτέ. Μοσχοκαρυά ποτέ πια, για πάντα λευτεριά στην οργανωμένη Βουλιαγμένη. Άκου Μοσχοκαρυά, καλά, ποιος βάφτισε τόσο άσχημα αυτές τις Μουσουλμανικές περιοχές. Για μας Ελλάδα σημαίνει Σεπόλια και Πετράλωνα, να ελέγξουμε  τις Εθνικές μας περιοχές και να απεμπολήσουμε τώρα αμέσως τον Ορχομενό και τη Δεσκάτη Γρεβενών. Τα Γιαννιτσά και τα Άβδηρα ας διαγραφούν από τον Ελληνιικό χάρτη και ας εγγραφούν ως περιοχές πλησίον των Αδάνων και του Ντιγιαρμπακίρ.

Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση, για να αναδειχθούν επιτέλους οι γνήσιες περιοχές της Δραπετσώνας (γνωστής και ως ιδιοκτήτριας του γερανιού και του τίμιου γαμήλιου στεφάνου που χαρακτήριζε τους  κατοίκους της) και της περιοχής Κουκάκι που γενναία αντιμετώπισε τον Κιουταχή  στη διαδρομή Κουκάκι-Ομόνοια κατά το ένδοξο παρελθόν. Είχε χυθεί πολύ αίμα!!

Με τον παρόντα καύσωνα διαπιστώθηκε και η άρτια αντιμετώπιση των καρδιακών νοσημάτων στην ευρεία περιοχή Πρωτευούσης με τα απειράριθμα κλιματιστικά μηχανήματα. Η περιοχή της Δεσφίνας και των Γιαννιτσών δεν αναφέρθηκαν ως τοιούτα επιτυχόντα και παρόμοια δεν ανακοινώθηκαν οι κινήσεις των τροχοφόρων οχημάτων  στις οδούς Κατεχάκη και Λένορμαν, όπου καθημερινά αναγνωρίζεται το Αττικόν κλίμα ως το τρισμέγιστον  με βάση τη φιλοσοφία των Μακαβαίων και των Φαραώ. Συναίνεση  λαών και θρησκειών! Πάνω σ’ αυτή την κόψη βρίσκεται το περίφημο κράτος των Αθηνών που ποτέ δεν θα καταλυθεί. Για την Κοζάνη ποσώς μας ενδιαφέρει. Αν και εσείς θέλετε να ζήσετε αιώνια, αφήστε τους ελάχιστους άφρονες Κοζανίτες και ελάτε στην ομορφιά του Αγίου Γεωργίου Κυψέλης και της Ιεράς Μητροπόλεως επί της ομωνύμου οδού. Τα άλλα όλα είναι θέματα που θα επιλύσουν οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ με πρωτεύοντα τον αρχηγό της γείτονος που φέρνει τα αισθήματα της φιλίας του  από την εποχή του Abdoul Hamit ακόμη.

 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής