breaking news Νέο

Υποψήφιος στο πλάι του Απόστολου Τζιτζικώστα ο Στέργιος Μουρτζίλας

Υποψήφιος στο πλάι του Απόστολου Τζιτζικώστα ο Στέργιος Μουρτζίλας

Την υποψηφιότητά του, στο πλάι του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, έκανε γνωστή με δήλωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας. Στη δήλωσή του αναφέρει :

«Φίλες και φίλοι

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος Νομού Ημαθίας με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα. Την τετραετία που μεσολάβησε πετύχαμε πολλά για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας, ενώ δρομολογήθηκε η επίλυση ζητημάτων που χρόνιζαν.

Επίσης τέθηκαν οι βάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας, παρά τη δύσκολη συγκυρία σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε μου έδωσε την δύναμη να μεταφέρω την φωνή και τις ανησυχίες σας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, προσπαθώντας να δώσω λύσεις σε προβλήματα και εκκρεμότητες που απασχολούν την Ημαθία. Πλέον πιο έμπειρος, αλλά με την ίδια αστείρευτη διάθεση για προσφορά, ζητάω εκ νέου την ψήφο σας, με μόνο στόχο να την τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό του ευλογημένου τόπου μας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής