breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παπαδιά ξεμάλλιασε 29χρονη ενώ είχε πάει για εξομολόγηση

Σκηνές που δεν αρμόζουν στη Χριστιανοσύνη εκτυλίχθηκαν σε εκκλησία, μέρα μεσημέρι. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της 27ης Ιουλίου 2023 σε Εκκλησία της Πάτρας με πρωταγωνιστές έναν 46χρονο Ιερέα, μιας 44χρονη Πρεσβυτέρα και μια 29χρονης ενορίτισσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου του Ιερέα, εφημέριου του Ναού και πιστών στο χριστιανικό portal Ekklisia Online, μετά τη Θεία Λειτουργία η Πρεσβυτέρα έκανε ντου στο γραφείο του Ιερέα την ώρα που είχε προσέλθει για να εξομολογηθεί 29χρονη ενορίτισσα.

Η Πρεσβυτέρα άρπαξε από τα μαλλιά τη νεαρή γυναίκα και την έσυρε «κατά κυριολεξία», σύμφωνα με το ρεπορτάζ έξω από το γραφείο του Ναού φωνάζοντας, ενώ μετά γύρισε και διαπληκτίστηκε πολύ έντονα και με τον Παπά.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια διακόνων, επιτρόπου και πιστών από τους οποίους απολογήθηκε στο τέλος ο κληρικός.

*****

  • Μαγαζί χρέωσε δυο ευρώ για να κόψει το τοστ στη μέση

Ένα απίστευτο περιστατικό αντιμετώπισε ζευγάρι που έκανε διακοπές στην Ιταλία, καθώς μαγαζί χρέωσε δύο ευρώ το κόψιμο τοστ στη μέση και μάλιστα κοστολόγησε τον λόγο, υποστηρίζοντας πως έπραξε σωστά.

Πιο αναλυτικά, η repubblica.it αναφέρει ότι ζευγάρι έκανε ανάρτηση στο Trip Advisor, αναφέροντας πως πήγε για διακοπές στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όταν αποφάσισε να επισκεφθεί ένα μαγαζί στο Gera Lario.

Εκεί, μεταξύ άλλων παρήγγειλαν και ένα τοστ, ζητώντας να κοπεί στη μέση. Όταν πήγαν να πληρώσουν, διαπίστωσαν ότι στον λογαριασμό υπήρχαν δύο ευρώ παραπάνω και ότι αυτό οφείλεται στο αίτημα που έκαναν νωρίτερα. Έτσι, ζήτησαν τον σερβιτόρο και όταν ανέφεραν πως κάτι είναι λάθος, εκείνος απάντησε ότι είναι λογικό να πληρώσουν παραπάνω.

Συγκεκριμένα, είπε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και όχι μόνο ένα για να σερβίρει τα δύο κομμάτια του τοστ στους πελάτες και ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ακόμη και μία επιπλέον χαρτοπετσέτα.

Το περιστατικό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, με ορισμένους να αναφέρουν ότι αρκετές επιχειρήσεις κόβουν το τοστ στη μέση, χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσει ο πελάτης και ότι δεν υπάρχει παραπάνω χρέωση.

*****

  • Aγόρασε χρυσές λίρες και πήρε... 20λεπτα

Θύμα απάτης έπεσε ένας Λαρισαίος επιχειρήματίας, όταν αντί για τις λίρες που αγόρασε, παρέλαβε... 20λεπτα!

Μήνυση κατά… γνωστών του, κατέθεσε ένας 50χρονος Λαρισαίος δηλώνοντας πως εξαπατήθηκε, καθώς, ενώ πλήρωσε 10.500 ευρώ προκειμένου να αγοράσει σε… συμφέρουσα τιμή 30 χρυσές λίρες, όταν άνοιξε την… κάλτσα έμεινε έκπληκτος, αφού για λίρες βρήκε «50 νομίσματα των 20 λεπτών» συνολικής αξίας 10 ευρώ.

Ο 50χρονος ελεύθερος επαγγελματίας -σύμφωνα με πληροφορίες πείστηκε από γνωστούς του να αγοράσει χρυσές λίρες σε τιμή ευκαιρίας. Μετά από διαπραγματεύσεις και «πιέσεις», όπως ο ίδιος αναφέρει στην μήνυση του, πήγε στο νυχτερινό ραντεβού, αλλά «επειδή ήταν σκοτάδι» δεν έβλεπε καλά τι… μετρούσαν οι γνωστοί του.

«Δεν είχα καλή οπτική επαφή» κατήγγειλε στη συνέχεια ο 50χρονος, διευκρινίζοντας πως «ήταν σκοτεινά και δεν έβλεπα ούτε τι κρατούσαν, ούτε τι μετρούσαν». Το πουγκί αποδείχθηκε κάλτσα αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, προτού φτάσει στο σπίτι σταμάτησε καθ’ οδόν για να ελέγξει τις λίρες. «Μόλις άνοιξα την κάλτσα, προς τεράστια έκπληξη μου, είδα ότι ήταν γεμάτη με 50 νομίσματα των 20 λεπτών, δηλαδή 10 ευρώ σε ψιλά».

*****

  • Το αυτόγραφο του Μέσι τον άφησε... άνεργο!

Το... προνόμιο ότι ήταν υπάλληλος καθαριότητας σε ματς της Ιντερ Μαϊάμι, δεν του βγήκε σε καλό, καθώς απολύθηκε επειδή ζήτησε αυτόγραφο από τον Λιονέλ Μέσι.

Το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα (3-1) επί του Ορλάντο, όταν ο εν λόγω υπάλληλος, βρέθηκε σε «απόσταση αναπνοής» από τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, ο άνεργος πλέον υπάλληλος, δεν δείχνει μετανιωμένος για την ενέργεια του: «Επρεπε να καθαρίσω τις τουαλέτες στην περιοχή όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία. Ευτυχώς ήμουν έξω όταν έφθασε το λεωφορείο και βγήκαν όλοι οι παίκτες. Ο τελευταίος ήταν ο Μέσι. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να φωνάξω «έ, παγκόσμιε πρωταθλητή!» και αμέσως γύρισε να κοιτάξει. Σήκωσα την φανέλα της φόρμας, είχα τη φανέλα της Αργεντινής και έναν μαρκαδόρο. Μου έδωσε το αυτόγραφό του. Η ασφάλεια ήλθε αμέσως, με πήρε και με απέλυσε από την εργασία μου, αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»...

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα της Ιντερ Μαϊάμι, δεν τήρησε τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιό του, που αναφέρουν με σαφήνεια ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να τηρούν επαγγελματική στάση.

*****

  • Ο πιο επικίνδυνος γάμος: Αντί για βέρες αντάλλαξαν ... αλεξίπτωτα

Η Γκρέις και ο Ίθαν, ένα τολμηρό ζευγάρι αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με έναν τρόπο που θα χάραζε για πάντα την ιστορία της αγάπης τους.

Επέλεξαν μια τοποθεσία που δεν μοιάζει με καμία άλλη για τη γαμήλια τελετή τους, την άκρη ενός μαγευτικού βράχου με θέα μια απέραντη έκταση άγριας φύσης.

Σκαρφαλωμένοι στον βραχώδη γκρεμό, συγκεντρώθηκαν οι στενότεροι φίλοι και η οικογένειά τους, με τη μαγευτική θέα να λειτουργεί ως υπενθύμιση του μεγέθους της δέσμευσης που επρόκειτο να κάνουν.

Καθώς ο ιερέας τους ανακήρυξε συζύγους, οι ζητωκραυγές αντηχούσαν στα φαράγγια και η στιγμή έμοιαζε να σταματά στο χρόνο. Η αγάπη τους, όπως και οι αρχαίοι βράχοι από κάτω τους, έμοιαζε ανυποχώρητη και αιώνια.

Σε μια τολμηρή ανατροπή, το ζευγάρι είχε σχεδιάσει άλλη μια συναρπαστική έκπληξη για τους ίδιους και τους καλεσμένους τους. Αφού αντάλλαξαν δαχτυλίδια και σφράγισαν τους όρκους τους με ένα παθιασμένο φιλί, έκαναν σήμα στην ομάδα αλεξιπτωτιστών που είχαν κανονίσει κρυφά.

Το ζευγάρι μαζί με τον ιερέα και τους κουμπάρους έβαλαν τα αλεξίπτωτα τους και βούτηξαν στο κενό. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 620.000 views.


Μαγαζί χρέωσε δυο ευρώ για να κόψει το τοστ στη μέση
Aγόρασε χρυσές λίρες και πήρε... 20λεπτα
Το αυτόγραφο του Μέσι τον άφησε... άνεργο!
Ο πιο επικίνδυνος γάμος: Αντί για βέρες αντάλλαξαν ... αλεξίπτωτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής