breaking news Νέο

Στη «μάχη» επιβίωσης της ΒΕΡΟΙΑΣ

Στη «μάχη» επιβίωσης της ΒΕΡΟΙΑΣ

Αλλαγή δεδομένων για τη ΒΕΡΟΙΑ και επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα, στο οποίο, αν δεν αλλάξει κάτι, την τελευταία στιγμή, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην 65χρονη ιστορία της.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν την καθοριστική συνάντηση με το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ερασιτέχνη, ο ένας από τους δύο ενδιαφερόμενους να τρέξουν την ομάδα στο πρωταθλημα της Γ' Εθνικής, ο πρόεδρος του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας Ανδρέας Καλαϊτζίδης, ενημέρωσε τον συνεργάτη του Αγάπιο Αναστασιάδη, ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του και τους λόγους της αποχώρησής του, όπως υποστηρίζει, θα τους αναφέρει όταν επιστρέψει στη Βέροια.

Αυτή η εξέλιξη, όπως ήταν επόμενο, ακύρωσε το πλάνο που είχε σχεδιαστεί μεταξύ των δύο παρολίγον συμπαικτών στα διοικητικά της ΒΕΡΟΙΑΣ, δεν ακύρωσε όμως, όπως αποδείχθηκε και το ενδιαφέρον του Αγάπιου Αναστασιάδη να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Ετσι παραβρέθηκε στην συνάντηση που είχε προγραμματιστεί στα γραφεία της ΒΕΡΟΙΑΣ, στην οποία φυσικά δεν παραβρίσκετο ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης και αφού ανέφερε όσα είχαν προηγηθεί και την υποχώρηση του παρολίγον συνεργάτη του στα διοικητικά της ομάδας, υποστήριξε ότι κρατάει ο ίδιος την υπόσχεσή του να βοηθήσει οικονομικά, όμως επειδή θεωρεί ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και είναι αδύνατο να στηθεί σ' αυτό το διάστημα που απομένει ομάδα αντάξια του ονόματός της, δίχως τους ποδοσφαιριστές, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ρόστερ του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, οι οποίοι όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, θα μεταπηδούσαν μαζικά στη ΒΕΡΟΙΑ, προτιμάει η ομάδα να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στην Α' κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό και να ανέβει κατηγορία, παρά να παίξει στην Γ' Εθνική και να κινδυνέψει να υποβιβαστεί, αφού όπως επανέλαβε, είναι αδύνατο με τα χρονικά περιθώρια που απομένουν, να στηθεί από το μηδέν ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Εξ' άλλου, συνέχισε, όσο αγωνίζεται η ομάδα στην Α' κατηγορία θα υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγίσουμε επιχειρηματίες της πόλης να βοηθήσουν και αυτοί οικονομικά για να βρει η ΒΕΡΟΙΑ και πάλι το δρόμο της.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή ο ερασιτέχνης προγραμμάτισε νέα Γενική Συνέλευη για σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (κάτω από τη σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου), για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., επικεφαλής του οποίου, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Αγάπιος Αναστασιάδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής