breaking news Νέο

Μήνυμα Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τις εκλογές της 21ης Σεπτεμβρίου

Μήνυμα Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τις εκλογές της 21ης Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Εμπορικός Σύλλογος  Βέροιας είναι ένας από τους ιστορικότερους και δυνατούς Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, και γίνεται πιο ισχυρός μόνο μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τις συνεχείς διεκδικήσεις.

            Η διαρκής και έντονη παρουσία του Συλλόγου,  βασίζεται σε οργανωμένες δράσεις, εκδηλώσεις, αποτελεσματικές μεθόδους, αγαστές συνεργασίες με φορείς , συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση, παρεμβάσεις στα κακώς κείμενα της λειτουργίας της τοπικής αγοράς, στη βελτίωση της εμπορικής φυσιογνωμίας και στον οραματισμό μιας οικονομικά και πολιτιστικά αναπτυγμένης  τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η εκπροσώπηση  του Εμπορικού Συλλόγου στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας,(ΕΣΕΕ), καθώς και στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας  συνδέεται άμεσα με τη συμμετοχή σας στις  εκλογές .

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, επιβάλλεται να είμαστε ενωμένοι, γιατί η φωνή μας είναι ισχυρή μόνο όταν ακουγόμαστε όλοι. Η δύναμη του Εμπορικού Συλλόγου  Βέροιας, είστε όλοι εσείς. Ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου , σας καλώ ν’ αφιερώσετε λίγο από τον ελάχιστο χρόνο σας και να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 21ης Σεπτεμβρίου  2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα. 

Η δυναμική παρουσία του Συλλόγου μας, σαν ένας σύγχρονος πρωτοβάθμιος φορέας, αλλά και σαν ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνομιλητής της τοπικής μας κοινωνίας, είναι υποχρέωση όλων μας, για τη συνέχιση της μικρομεσαίας επιχείρησης.

 

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής