breaking news Νέο

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Δεν θα ζητήσουμε αναβολή των εκλογών. Για τις πληγείσες περιοχές, θα αποφασίσει η κυβέρνηση»

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Δεν θα ζητήσουμε αναβολή των εκλογών. Για τις πληγείσες περιοχές, θα αποφασίσει η κυβέρνηση»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, αποσαφήνισε ότι δεν τίθεται θέμα αιτήματος αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, περί αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ως Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με τα σημερινά δεδομένα, δεν προτιθέμεθα να ζητήσουμε αναβολή των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Από εκεί και πέρα και όσο αφορά τις πληγείσες περιοχές η απόφαση είναι της Κυβέρνησης» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, υπενθυμίζοντας πως στην  κοινή συνεδρίαση της ΠΕΔΚΜ και της ΚΕΔΕ (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου), τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες, διεξοδικά.

 

Κώστας Αγοραστός: «Αν ήταν στο χέρι μας θα αναβάλαμε τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλία»

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, είπε πως στη Θεσσαλία δεν μπορούν να γίνουν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες να υπενθυμίσουμε πως διεξάγονται στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Αγοραστός πρόσθεσε: « Αυτό όμως δεν είναι απόφαση της Περιφέρειας. Αν ήταν θα τις αναβάλαμε. Πως θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει; Το είπα ήδη στο Υπουργείο Εσωτερικών. Όπως ζήτησα ήδη να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης της περιοχής».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής