breaking news Νέο

Το «Imathia Quality» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Το πρόγραμμα των δράσεων

Το «Imathia Quality» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Το πρόγραμμα των δράσεων

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ:

17:30-21:00 Παρουσίαση του «Menu Veria Gastronomy». Επίδειξη: Παραδοσιακή πίτα Φυτειάς.

17:30-21:00 Βυζαντινό σχέδιο από την «Icon Face Veria».

 

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ:

17:00-18:30 Επίδειξη μαγειρικής και σεμινάριο με θέμα "ορεκτικά της Νάουσας" όπως: παραδοσιακό ντολμαδάκι με αμπελόφυλλο ξινόμαυρου, τραγανό "γκαβόψαρο", “μπατζόπιτα”.

 

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ:

17:00-18:30 Επίδειξη μαγειρικής και σεμινάρια (ζυγούρι με τραχανά, σαλάτα Αλεξάνδρειας, ριζότο με ροδάκινο και άγρια μανιτάρια).

 

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης (9-17 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ):

  • Προβολή του προορισμού στο τουριστικό περίπτερο της Π.Ε. Ημαθίας και των Δήμων Βέροιας, Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Διαγωνισμός επισκεπτών με πολλά δώρα τοπικών παραγωγών και τουριστικών επιχειρήσεων.
  • Stage γαστρονομίας και οινογνωσίας στο περίπτερο του “Imathia Quality” με cooking masterclass (έναρξη 18:30).
  • Περιήγηση και παρουσίαση στον γαστρονομικό πλούτο “Το καλάθι της Ημαθίας”.
  • Ενημέρωση για την διατροφική αξία του μοσχαριού Βεροίας και μαγειρική από τον Βοοτροφικό Σύλλογο Βέροιας.
  • Παρουσίαση παρασκευής ρεβανί Βέροιας από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βέροιας.
  • Food pairing από τον Σύνδεσμο Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας.
  • Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές» από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας με παράλληλες θεματικές δράσεις.

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής