breaking news Νέο

Η Στέλλα Αραμπατζή παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου «Imathia Quality» και του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Η Στέλλα Αραμπατζή παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου «Imathia Quality» και του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλλα Αραμπατζή, επισκέφτηκε τη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο νόμος Ημαθίας στον τομέα της γαστρονομίας, του τουρισμού και της εξωστρέφειας με την συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τον αντιπεριφερειάρχη κ.Κώστα Καλαϊτζίδη και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Στο εκθεσιακό περίπτερο “Imathia Quality,” παρουςιάστηκαν οι μοναδικές γευστικές εμπειρίες που προσφέρει ο νόμος Ημαθίας μέσω της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς του. Από τα νόστιμα τοπικά προϊόντα μέχρι τα εκλεκτά κρασιά και τα παραδοσιακά γλυκά, η γαστρονομία του νομού Ημαθίας αναδεικνύεται ως πραγματικός θησαυρός.

Επιπλέον, η πολύτιμη συμβολή του νόμου στον τουρισμό αναδείχθηκε με έμφαση. Η παρουσίαση των τουριστικών δυνατοτήτων του νομού Ημαθίας στην Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτέλεσε ευκαιρία να ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

Τέλος, η εξωστρέφεια του νομού Ημαθίας υπογραμμίστηκε ως σημαντικός παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη. Η πολιτευτής Στέλλα Αραμπατζή υπογραμμίζει τον ρόλο των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών στον διεθνή χάρτη, προωθώντας την εξαγωγή των προϊόντων και την επένδυση στον νομό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής